|
|
||||
|
||||
![]()
Σ'ευχαριστώ βρε Κώστα αλλά τελικά τι αυγά είναι αυτά????
Γιατί αν είναι απο αρλεκίνους (που δεν νομίζω) θα φουντάρω από τον δεύτερο!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιωργαρε δεν ξερω τι ειδους αυγα ειναι αλλα ειναι αστο και θα δειξει τι ακριβως ειναι
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα αβγά παραμένουν στη θέση τους.
Δεν τα έχει πειράξει κανένας κάτοικος!!!!!! ![]() ![]() ![]() Αναμμένω!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτη τη φώτο την τράβηξα πρίν μισή ωρα.....
Δεν τα αγγιζει,δεν τα ακουμπάει.... Το μόνο που τα γυροφέρνει..... Δεν ξέρω τι να συμπεράνω.... Απλά την δημοσιεύω!!!!! ![]() ** Η φώτο είναι τραβηγμένη ρίχνοντας για λίγα δευτερα φακό στο σημείο (σβηστά τα φώτα)...Να προλάβω τη στιγμή γιατί όποτε πλησιάζω απομακρύνεται *** |
|
||||
|
||||
![]()
Οι Otocinclus αφήνουν τα αυγά τους συνήθως κάτω από τα φύλλα,όχι πάνω...Εμένα για μεζέ μου φαίνεται πως πάει...Επίσης οι Otocinclus δεν φυλάνε τα αυγά τους...Οπότε αν δεν δεις περισσότερα αυγά εκεί σήμερα,τότε σίγουρα θα δεις λιγότερα...
![]()
"The Catfish is a Plenty Good Enough Fish For Anyone" - Mark Twain Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas G. : 15-06-07 στις 10:08 |
|
||||
|
||||
![]()
Και όμως...Το συγκεκριμένο φύλλο είχε στρίψει ανάποδα.
Με το κλάδεμα του εχινόδορου (στην αλλαγή νερού την Κυριακή το απόγευμα) γύρισε και είδα τα αυγά. Από προχθές μέχρι και τώρα που μιλάμε δεν έχουν πειράξει απολύτως τίποτα... Τι να πω... Δεν ξέρω!!!!!!!!!!!!!!!! Κοιτάχτε να δείτε.... Δεν πιστεύω να είναι από οττο και εγώ... Αλλά από τί είναι?????? Οι αρλεκίνοι δεν πλησιάζουν... Οι ανσίστρους από μακρυά. Τα κορρυ στην κοσμάρα τους.... Τα όττο είναι συνέχεια από κοντά και συχνά πυκνά ακριβώς δίπλα... Αλλά όπως είπα..... Δεν τα πειράζουν... Είπα μηπως είναι σαλιγκάρια..... Αλλά....2 μήνες τώρα δεν έχω δεί κανένα...μα κανένα....και δεν πρόσθεσα πχ κάποιο φυτό για να πω πως απέκτησα.... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι με τιποτα αυγα απο σαλιγκαρια..
Θα ελεγα να τα βγαλεις αμεσα απο το ενυδρειο που τα εχεις και να τα βαλεις σε ενα αλλο για να εκκολαφθουν... Οτι και να ειναι.. μολις σκασει μυτη.. θα το παρουν πρεφα οι αρλεκινοι και τα υπολοιπα ψαρια και θα γινουν μεζεδακι.. Ο μονος τροπος να μαθουμε τι ειναι, να επιζησουν τα ψαρακια. ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξαφνική γέννα | ΒΑΣΙΛΗΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 24-02-07 18:58 |
Otocinclus Arnoldi | stav | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 12 | 13-10-06 12:54 |
Γέννα Guppies | PascM | Ζωοτόκα | 9 | 10-12-05 21:39 |
Otto - Otocinclus affinis | newfish | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 0 | 20-12-02 14:15 |