|
|
||||
|
||||
![]()
αν θα βάλεις και άλλα φυτά είναι θέμα δικό σου μην το κάνεις ζούγκλα γιατι και τα φυτά θέλουν και αυτα φροντίδα... κλαδέματα λιπάσματα C02.. τέστ μην πάρεις σε καμία περίπτωση στικς αλλά θα πάρεις υγρά
Της σερα τα εμπιστεύομαι περισότερο απο της τετρα.. θα χρειαστείς για αρχή τεστ για αμωνία NO2 NO3 διάβασε για τον κύκλο του αζώτου και τα ξαναλέμε.. όμορφο είναι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλη αρχη και απο μενα φιλε με το βρωμερο νικ.....
![]() ![]() ακολουθησε τις οδηγιες των παραπανων φιλων καθως και τα λινκ του γιωργου,και ξεκινησε με υπομονη το διαβασμα... καλη συνεχεια....... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=perka;181876
Της σερα τα εμπιστεύομαι περισότερο απο της τετρα.. [/quote] Πολλοί πάλι δεν τα εμπιστεύονται ΚΑΘΟΛΟΥ !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άσχετο. Το υπόστρωμα που έχεις μου άρεσε πολύ...πώς το ζητάω σε pet-shop? ανοιχτόχρωμη άμμος?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
την αμμο την αγόρασα από γνωστό pet shop (petc city) ήταν συσκευασμένη και σε τομέα μόνο για ενυδρεία. το σακουλάκι έγραφε s30 silgrit (άμμος silgrit m31 - s30 ξηρή )..μου την προτείνανε μάλιστα οι ίδιοι και την είχανε και σε κάποια από τα ενυδρεία τους! αν δεν είναι χαλαζιακή, δεν είναι κατάλληλη??
αν δεν είναι κατάλληλη πως θα το καταλάβω?? θα παω να τους ρωτήσω πάντως.. |
|
||||
|
||||
![]()
Βγαζεις μια χουφτα, την αφηνεις να στεγνωσει και ριχνεις λιγο ακουα φορτε. Αν αφρισει ειναι ασβεστολιθικη κατι που δε θα αρεσει καθολου στα φυτα σου και θα σε περιορισει στην επιλογη των ψαριων σημαντικα.
Απ΄οτι φαινεται ομως ειναι χαλαζιακη αλλα το προβλημα ειναι οτι ειναι πολυ ψιλη για φυτεμενο...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ενυδρείο | perka | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 19 | 02-02-07 00:26 |
Νέο ενυδρείο | passenger | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 15-05-06 11:52 |
Νέο Ενυδρείο | Aqua_Manos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 03-03-06 23:17 |
Νέο ενυδρείο | nickall13 | Malawi | 5 | 22-10-05 21:34 |
Νέο σπίτι νέο ενυδρείο | faxkosit | Malawi | 1 | 06-11-04 01:05 |