|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω κανει αλλες........... Μονο για ΝΟ2.......
|
||||
|
||||
![]()
και πες ποιο εξωτερικο φιλτρο εχεις να σου πουμε καποια στιγμη πρεπει να το ανοιξεις ετσι και αλλιως,τις οδηγιες τις πεταξες?
|
||||
|
||||
![]()
Εχω το serafil 900. Τις οδηγειες τις εχω. Τι κανω?
|
||||
|
||||
![]()
Ελα!Και γω αυτο εχω!Βγαλτο απτη μπριζα και βαλτο σε ενα αδειο κουβα για να μη κανεις το σπιτι χαλια.Στα πλαινα εχει κατι κοκκινα χερουλακια.Τα τραβας προς τα πανω και ανοιξε!Αν εχεις σφουγγαρι μεσα παρτο και στιψτο μεσα στο ενυδρειο που θες να μπολιασεις μεχρι να γινει καφε απο τη μπιχλα!Μετα βαλε το σφουγγαρι στη θεση του και καπακωσε το προσεκτικα,δλδ να εφαρμοζει τελεια το καπακι και μετα το κουμπωνεις!
|
||||
|
||||
![]()
αυτο εκανα και δεν μπωρο να το ανοιξω
|
||||
|
||||
![]()
διαβασε τις οδηγιες θα γραφει σιγουρα...
|
||||
|
||||
![]()
Αποκλειεται!Τραβα τα και τα 2 τα χερουλακια μαζι προς τα πανω.Δεν εχει αλλο τροπο ανοιγματος
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μια ερωτησουλα | ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 06-04-07 16:22 |
μια ερωτηση | GP250381 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 10-11-06 10:21 |
μια ερωτηση | marios400 | ¶λλα ζώα | 15 | 08-07-06 17:44 |
Μια βοηθεια! | D_S | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 10-11-05 19:25 |