|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι Frοurite αν θυμαμαι καλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ακριβως αυτο
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι οδηγίες του λοιπόν λένε οτι θα προκαλέσει μια θολούρα! Εγώ πάλι θα έβαζα από πάνω και χαλίκι για να μειώσω απελευθέρωση των θρεπτικών στην στήλη του νερού! Τα λίτρα του κυκλοφοριτή σου είναι λίγα για να το καθαρίσουν γρήγορα! Δες και λίγο τον υαλοβάμβακα που έχει το φίλτρο σου θα πρέπει ήδη να είναι μαύρος και να θέλει αλλαγή!
|
||||
|
||||
![]()
αυτο εκανα......υπαρχει κυνδινος να βουλωσει το φιλτρο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λες αυτό έκανες? Αν ο υαλοβάμβακας χρειάζεται αντικατάσταση τότε μειώνετε η απόδοση του φίλτρου και υπάρχει περίπτωση ακόμη και να σταματήσει σχεδόν η ροή του νερού! Ή τον αλάζεις ή τον ξεπλένεις με νερό του ενυδρείου !
|
||||
|
||||
![]()
εννοουσα οτι τον αλλαξα.
το νερο παλι ψιλοκαλυτερευει....υπολογιζω το απογευμα εχει καλυτερεψει και να το φυτεψω. |
|
|||
|
|||
![]()
To flourite οντως μπαινει οπως ειναι, (δεν ειναι χωμα) αλλα ενα προχειρο ξεπλυματακι να φυγουν τα χοντρα το θελει....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υποστρωμα | thanosatha | Γλυκό νερό - Γενικά | 35 | 15-01-07 12:29 |
υποστρωμα | ΠΟΠΟ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 01-09-06 16:47 |
Προετοιμασία για φυλλόχωμα | DimmyF | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 29-08-06 10:27 |
Υποστρωμα | Giwrgos23 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 19-04-06 14:59 |
φυλλοχωμα | steady | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 11-02-05 17:03 |