|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για τον θερμαντήρα σου συνιστώ να έχεις μία επιφύλαξη και να τον τσεκάρεις πολύ καλά αν και τώρα που καλοκαιριάζει δεν είναι εύκολο. Αυτοί οι θερμαντήρες με τη διαβάθμιση βγαίνουν πολλές φορές μούφα και δεν μπορούν να ανεβάσουν θερμοκρασία για κάποιο λόγω. Για να μη σου λέω πολλά έχω αλλάξει δύο τέτοιους. Και αυτός που έχω στο 120άρι το Lido μία από τα ίδια και περιμένω αντικατάσταση. |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ από την άλλη πάντα προτείνω στα ενυδρεία μας να έχουμε ελεγκτές θερμοκρασίας. Είναι αμαρτία να χάνουμε τα ενυδρεία μας από "κολλημένους" θερμαντήρες για 50 Ευρώ!
Βασίλη καλορίζικο!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και δυστηχως , ηρθε το πρωτο ξενερωμα με τις Τ5 λαμπες
![]() Ειναι 54 βατ εκαστη αλλα οχι 115 mm μηκος οπως ολες του εμποριου ![]() Η Juwel τις εβγαλε σε εκδοση 120 mm , για προφανεις εμπορικους λογους ![]() ![]() Ετσι θα πρεπει τωρα να περιμενω να βγουν ειδικες λαμπες αλλων κατασκευαστων ειδικα για RIO ...καλο Σεπτεμβρη δηλαδη ![]() Προσοχη λοιπον σε επιδοξους αγοραστες ή μαγαζατορες να μην αγορασετε λαμπες συμβατες με τα νεα rio βασισμενοι στα βατ αλλα να κοιτατε το μηκος.Λογικα την ιδια ''πατεντα'' θα εχει κανει η Juwel και στα μικροτερα rio της νεας σειρας. |
|
||||
|
||||
![]()
Την έχει κάνει ξανακάνει! Με τις Τ8....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Α ρε Ισι , δεν ειδες τη ζημια επαθα με τις T5
![]() ![]() To Ενυδρειο θα ειναι πρασινωπο επ'αοριστο ...μεχρι να βρω ανταλλακτικη Τ5 ![]() ![]() ο θερμαντηρας ειναι το λιγοτερο αυτη τη στιγμη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρα δεν ειναι 115?
![]() τις μέτρησες Βασίλη?
4-8-2006 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη accnt : 29-04-08 στις 13:09 |
|
||||
|
||||
![]()
Αστα ρε Ισι , οχι μονο τις μετρησα αλλα επειδη δεν το πιστευα αγορασα και μια Powerglo 54 watt 18k για να την δοκιμασω...ματαια ομως.Ειναι κοντη.
Αν και το εχει ξανακανει η Juwel με τις λαμπες της , τωρα παραεγινε το κακο.Ειμαι περιεργος να δω ποσο χρεωνει τις λαμπες της ...και ποτε θα ερθουν Ελλαδα.Θα κανω μια νυξη στο καταστημα μπας και αλλαξω την κιτρινη με αλλη μια daylight που εχει πανω (η συγκεκριμμενη ειναι πολυ καλη για θαλασσα). Αλλιως θα κοψω το καπακι και θα κοντυνω την αποσταση των ντουι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η Juwel δεν νομίζω οτι κατασκευάζει λάμπες, όλο και κάποια εταιρεία θα τις φτιάχνει και τις δίνει στην juwel!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή υπερχείλισης σε ενα JUWEL 240 ? | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 14-10-14 16:26 |
Τοποθέτηση εξωτερικού φίλτρου σε JUWEL TRIGON 190 | LEON13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 30-05-07 12:30 |
ΣΥΝΘΕΣΗ EΣΩΤ ΦΙΛΤΡΟΥ JUWEL ΣΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ??????? | panos kerkyra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 03-02-07 00:08 |
Δισκοι Σε Juwel Trigon 190 | ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΙΩΠΗΣ | Δίσκοι | 2 | 22-09-06 07:50 |
3 και 4 λαμπα σε JUWEL 240. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 27-01-06 12:10 |