|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τπτ άλλο δυστυχώς δεν ξέρω να ου πώ για αυτό περίμενε τους ειδικούς που αν είναι να με διορθώσουν κιόλας |
|
||||
|
||||
![]()
Εσύ θανάση πόση ωρα κάνεις προσαρμογή σε lps κοράλλι πριν το βάλεις στο ενυδρείο;
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντως κανω συνηθως 15-20 λεπτα.
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδή λιγότερο απ' ότι σε ψάρι;
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι.Κοίτα μπορεί να θέλει περισσότερο αλλά εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα μέχρι στιγμής.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι να το βγάλεις από το ένα ενυδρείο να το βάλεις σε σακούλα για να του κάνει προσαρμογή καλυτέρα για μένα απευθείας μπλουμ.
Περισσότερο θα στρεσαριστεί με το τρίψιμο μέσα στην σακούλα . Φρόντισε πριν το βγάλεις να έχει μαζέψει. ΙΜΟ-ΙΜΕ |
|
|||
|
|||
![]()
Τα Lps με μεγάλους πολύποδες ή σάρκα, θα πρέπει –όπως λέει και ο Διονύσης- να κάνουμε κινήσεις ώστε να «μαζέψουν» πριν τα μεταφέρουμε. Λίγο νερό με κινήσεις του χεριού μας π.χ. και το κοράλλι θα «μαζέψει».
Αντί για σακούλα χρησιμοποίησε ένα καθαρό (για ενυδρειακές χρήσεις δηλ.) κουβά. Αν το ένα ενυδρείο δεν έχει σχέση με το άλλο και φοβάσαι ότι έχεις διάφορους ανεπιθύμητους επισκέπτες, μπορείς να κάνεις και ένα dipμε ιώδιο. Η προσαρμογή που κάνω εγώ, είναι γύρω στην μισή ώρα με 3/4. Εφόσον όμως η θερμοκρασία, Ph, Kh, και αλατότητα είναι σχεδόν ίδια, μπορείς και να συντομέψεις την διαδικασία.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρόνος εκκόλαψης αυγών scalare | Yiannis59 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 15 | 05-06-07 12:26 |
Πρώτος χρόνος | hejo | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 20-06-05 12:45 |
Ενεργός άνθρακας - Χρόνος απορρόφησης | χοχλακας φωτης | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 08-02-05 20:23 |
Δυσκολίες προσαρμογής | johnny98130 | Δίσκοι | 25 | 09-10-04 21:33 |