|
|
||||
|
||||
![]()
τη βότκα μου....
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Λοιπόν ,δεν ξεκινώ ακόμα νέο post πρώτον μη με πάρουν στο ψηλό και δεύτερον γιατί νομίζω πως δεν πάμε πολύ καλά μιας και σε τελευταία μέτρηση είχα nitrite 0,02-0,05.Έκανα μια αλλαγή σχεδόν 20% πολύ αργά και με όσο το δυνατόν σταθερές παραμέτρους (pH 7, Gh 3 ,Kh 3) και έριξα λίγο Prime επιπλέον.Σήμερα 4 πρός 5 μέρα θα κλείσω το εξωτερικό και θα αφήσω μόνο το σφουγγάρι(για να προλάβω τυχόν ενστάσεις ,το εξωτερικό το έβαλα σε λειτουργία μετά το τέλος της γονιμοποίησης και έχει υλικά από το παλιό συν syporax ,όπως και όλο το νερό είναι από το ήδη στρωμένο ενυδρείο .Ταίζω ελάχιστα, μία νυφάδα ,μιάς και τρώει μόνο η θυληκιά.Είχα αρκετές απώλειες ,ήδη γονιμοποιημένων αυγών μιας και οι ετοιμασίες γίνανε πολύ γρήγορα και δεν βρήκα τη βότκα του pritanis ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλοριζικος και μην μασας....... Λοιπον η γεννηστρα ειναι χαρμα οφθαλμων...... Βγαλε το εξωτερικο ειναι αχρηστο και επικινδυνο αφου με το σταματα ξεκινα δεν γινεται δουλεια.....Δες τη διαμετρο του κωνου και πηγαινε σε μαγαζι με πλεξι γκλας και ζητα να σου φτιαξουν μια σωληνα διαφανη με διαμετρο λιγο μεγαλυτερη και υψος 5-10 εκ ψηλοτερο απο την επιφανεια του νερου σου......τωρα θα πρεπει να σκεφτουμε μια βαση η οποια να στεγανωνει τη σωληνα ωστε να μην χανουμε μπλε του μεθυλενιου απο τη στηλη στο ενυδρειο..... ενα ταπερ με διαμετρο λιγο μεγαλυτερη απο τη σωληνα γεματη με αμμο ωστε να χωνουμε μεσα τη σωληνα και να στεγανωνει πιστευω οτι θα μας κανει δουλεια....... Μολις γεννησουν τα ψαρακια βαζουμε τη σωληνα ριχνουμε μπολικο μπλε του μεθυλενιου και μια αεραντλια και θα δεις οτι δεν θα ασπρισει σχεδον κανενα αυγο!!!!!! Τωρα καλο ειναι ο κωνος σου να ειναι και αυτος αποστειρωμενος - καθαρος οποτε οταν περιμενεις το ζευγαρι σου να γεννησει θα παιρνεις τον κωνο και θα τον τριβεις με ζεστο νερο και μπλε του μεθυλενιου........ Απο σκληροτητα πως πας;;;; Τι νερο χρησιμοποιεις ;;;;;
|
||||
|
||||
![]()
Νερό ΑΟ βρύση περίπου 3:1 και Discus trace Seachem
Σημερινές μετρήσεις: Ph 7.2(?) μS 207 ppm 105 με το HANNA GH 4 (με test της Tropic marine) KH 3 Οι μπόμπιρες άρχισαν να σουλατσάρουν και η μαμά τους επαναφέρει στον κώνο.Παρατήρησα έναν που κολυμπούσε στην επιφάνεια για ώρα μη μπορώντας να βρει κάπου να πιαστεί και οι γονείς δεν τον είχαν δει( ένα πιθανό αρνητικό της μεγάλης γεννήστρας).Έκλεισα το αερόφιλτρο ,τον ρούφηξα με μια πιπέτα και τον άφησα μπροστά στη μαμά,η οποία τον έβαλε στη "θέση" του (να μπορούσα να το κάνω και με τον γιο μου... ![]() Δεν ξέρω αν διακρίνεται στη φωτο υπάρχει ένα μικρό με δυσμορφία (ουρά γωνία) |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο μιος καλη αρχη εκανες να σου ζησουν.........
|
||||
|
||||
![]()
φοβεροι οι δισκοι σου.πολυ μου αρεσουν
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ KOI | kingelvis | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 13-06-07 07:36 |
αναπαραγωγη | deMetrIs | Bettas | 15 | 10-10-05 23:36 |
Αναπαραγωγη severum | hlias | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 04-05-05 20:27 |
artemia αναπαραγωγη | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 22-03-05 16:01 |
''Αναπαραγωγη'' φυτων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 15-03-05 00:22 |