|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() (εγω που εχω juwel,πως νομιζεις οτι εχω 6 λαμπες......?) ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οι 4 ειναι στην ουσια 2 μανισια φωτιστικα της jewel,μαζι με το σετ των στενοτερων καπακιων τους....
απο εκει και μετα μπηκανε απο μια λαμπα,μπρος,και αλλη μια πισω που πατανε πανω στις κοντρες,και ειναι πιασμενες με ταιραπ,για να μην φευγουν...πολυ απλο... τα δε μπαλλαστ τους,απλα τα εχω στειλει με προεκτασεις χαμηλα στο επιπλο για να μη ζεσταινουν εξτρα το καπακι.....ολα αυτα τα παραπανω ειναι με λαμπες τ8,αλλα νομιζω και ειδικα και για τις 2 πατενταρισμενες λαμπες ,οτι θα ηταν ευκολοτερο με λαμπες τ5 που ειναι λεπτοτερες,και με ελαφρυτερα μπαλλαστ κλπ..... |
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις δίκιο Κώστα, με Τ8 θα είναι καλύτερα και θα αφήνουν και πιο πολύ χώρο για τις καθημερινές εργασίες(τάϊσμα κ.λ.π.)
΄ Θα το σκεφτώ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τ5 θες να πεις! γιατί και ο Κώστας από ότι λεει θα ήταν καλύτερα με Τ5 λόγω του οτι είναι λεπτότερες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σωστά Τ5 εννοώ ( O άτιμος ο πρωινός καφές μάλλον ήταν λίγος ![]() Thanks PascM ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλα καθοτι οι Τ5 ειναι λεπτοτερες, αν δεν εχουν φωτιστικο να τις προστατευει, σχετικα γρηγορα θα γινουν κομματακια..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τη συμβουλή σας για εξωτερικό φίλτρο | roti | Malawi | 3 | 07-12-06 22:57 |
Σωστό ξεκίνημα για αρχάριο - παρακαλώ την γνώμη σας! | jstiva | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 25-09-06 09:01 |
Αυγά corydoras εμφανίστηκαν!παρακαλώ την βοήθειά σας! | GIWRGOS | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 01-02-06 19:15 |
Σκέφτομαι για DIY ενυδρείο.Την βοήθειά σας παρακαλώ. | Johnkokk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 04-02-05 22:41 |
Άρρωστα Cardinal. Παρακαλώ θερμά την βοήθειά σας :( | pavloukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 25 | 12-02-03 13:55 |