|
|
|||
|
|||
![]()
Ίσως αν το έγραφες στην κατηγορία καταστήματα και ειδικότερα στις αναζητήσεις, θα είχες κάποιο αποτέλεσμα.
Δεν το μεταφέρω όμως γιατί θέλω να σε ρωτήσω, γιατί δεν κάνεις μόνος σου την μετατροπή. Δεν είναι δύσκολο να αλλάξεις λάμπες. Θα μπορούσες νε έχεις τα ballast έξω και τις λάμπες με στεγανά ακροφύσια μέσα. Φαντάζομαι ότι η όλη διαδικασία θα σου κοστίσει πολύ φθηνότερα από το να αγοράσεις νέο καπάκι. Τι λες?
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω με τον accnt για την μετατροπή και το κόστος της!
Και να πω οτι το θέμα με τις Τ5 στα juwel το περιμέναμε εδώ και δυο χρόνια!
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλα τα φωτιστικα του Juwel ειναι fix και δεν επιδεχονται καμμια επεμβαση..
Πρεπει να τα πεταξει κανεις ή να γινει πολυ βαρβαρος με αμφιβολα αποτελεσματα. Ταυτοχρονα το φωτιστικο λειτουργει και ως καπακι. Οποτε ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο. Και η ερωτηση παραμενει. Φωτιστικο ανταλλακτικο Juwel T5 που θα βρουμε? (Μια ερωτηση στους εδω αντιπροσωπους και ενα mail στο aquaristic για αρχη... και βλεπεις.) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
καλο θα ητανε ,αλλα και εγω πολυ χλωμη τη βλεπω την μετατροπη....
|
|
||||
|
||||
![]()
Να προσθέσω εδώ ότι έχω αυτό http://www.arcadia-uk.info/product.p...n=en&sub=&id=4
Και έτσι έχω προσαρμόσει 2Τ5 39W με πλαστικά κλίπς δίπλα στις υπάρχουσες Τ8 οπότε η σκέψη μου ήταν αν έβρισκα το συγκεκριμένο φωτιστικό από την Juwel και θα ήμουν σίγουρος ότι θα ταίριαζε ακριβώς και θα είχα 4Τ5 αντί για δύο. Βέβαια παίζει και κάποιο φωτιστικό της Aqualight με έξι Τ5 που είναι σίγουρα καλύτερη λύση αλλά και αρκετά ακριβότερη. Θα δούμε… σιγά-σιγά όλα θα γίνουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα παρελαβα το καινουργιο μου RIO 400.
Παροτι σε φοβερη τιμη προσφορας (που θα ηταν λογικη αν ειχε τις Τ8 λαμπες) , μια ευχαριστη εκπληξη με περιμενε : Δυο Τ5 λαμπες των 55 βατ εκαστη ![]() ![]() Ετσι πηρα τη νεα εκδοση RIO αλλα με παλια τιμη (μπορει να εκαναν και λαθος , τι να πω ...) Αλλες διαφορες με το παλιο RIO (τουλαχιστον με το 240 που εχω): -Ο θερμαντηρας εχει επιτελους διαβαθμισεις θερμοκρασιας και δεν τον γυρνας στη τυχη σαν τα παλια RIO -Ετοιμη θεση για την ταιστρα στο μπροστινο καπακι |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή υπερχείλισης σε ενα JUWEL 240 ? | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 14-10-14 16:26 |
Τοποθέτηση εξωτερικού φίλτρου σε JUWEL TRIGON 190 | LEON13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 30-05-07 12:30 |
ΣΥΝΘΕΣΗ EΣΩΤ ΦΙΛΤΡΟΥ JUWEL ΣΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ??????? | panos kerkyra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 03-02-07 00:08 |
Δισκοι Σε Juwel Trigon 190 | ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΙΩΠΗΣ | Δίσκοι | 2 | 22-09-06 07:50 |
3 και 4 λαμπα σε JUWEL 240. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 27-01-06 12:10 |