|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΕΡΘΗΚΕ, ΟΧΙ ΑΣΧΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ![]() Όλοι με "αγγάλιασαν" και με όμορφο τρόπο μου έδειξαν το σωστό δρόμο ![]() Όσων αφορούν τα ψάρια δεν μου δημιουργούν πρόβλημα, εγώ τους δημιουργώ με το να τα έχω σε περιβάλλον που βλάπτει την υγεία τους!!! Και κάτι ακόμα, δεν έχω εχθρους στο φόρουμ και θα κάνω τα πάντα για να μην αποκτίσω ποτέ!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ταιριάζουν τα ψάρια που έχω βάλει στο ενυδρείο μου? | Vangelis77 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-02-07 15:47 |
¶ρθρο στο Έψιλον της Ελευθεροτυπίας για τα βαμμένα ψάρια και τα υβρίδια | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 29-10-06 18:06 |
Βατραχάκι σε ενυδρείο με ψάρια; | Tkagem | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 08-07-06 19:08 |
Μην φέρνετε ψάρια στο Σύλλογο πριν συνεννοηθείτε | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 26-06-06 14:16 |
Μπορώ με τα ψάρια που έχω να βάλω φυτά στο ενυδρείο μου; | SaKreK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-09-04 08:59 |