|
|
||||
|
||||
![]()
ποιον ανθρακα?λοιπον ακου τι πρεπει να κανεις...
αγοραζεις τεστ υγρα aquarium pharmaceutical η στην χειροτερη τετρα<τσεκαρε και την ημερομηνια ληξης>κανεις ολες τις μετρησεις και μας λες...το πρωτο θεμα που σε ενδιαφερει ειναι να στρωθει το ενυδρειο ολα τα αλλα ειναι μηδαμινα μπροστα σε αυτο...παρε ομως τεστ γιατι αμα μιλαμε υποθετικα η με βαση μετρησεις gh 10-16 δεν κανουμε δουλεια και αυτοι που σου απαντανε δεν μπορουν να σου πουν τιποτα χειροπιαστο αλλα και συ δεν ξερεις που βαδιζεις...μεχρι να δεις απο αξιοπιστα τεστ οτι το ενυδρειο στρωθηκε παντως κανε αλλαγες νερου 30%καθημερινα και ταιζε ελαχιστα και οπως σου ειπε και ο κωστας μπορεις να ταιζεις κομματακια ζεματισμενο μαρουλακι που θα το τιμησουν και τα γκαπι και το γατοψαρο<τον ancistrus ενοεις?καλο ειναι να τον αναφερεις ετσι γιατι γατοψαρα ειναι χιλιαδες..>
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ενημερωτικα,οτι το εκανα με 2 μαρκες που εχω στο μαγαζι(ετσι για να σιγουρευτω),και με υγρα τεστ της api,και με sera.αποτελεσμα,το ιδιο. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μου είπαν να βάλω στο φίλτρο άνθρακα για να τραβήξει το καφέ χρώμα της τύρφης που έχει μέσα το ενυδρείο. Δεν έχω υγρά τέστ το γεγονός όμως έίναι πως το GH θα πέσει πιο κάτω απο τα επιτρεπτά όρια για τα ζωοτόκα αν δεν κάνω κάτι να βγάλω την τύρφη άμεσα(από το φίλτρο την έβγαλα...από το ενυδρείο θέλω να την βγάλω...)
|
|
||||
|
||||
![]()
βγαλε την τυρφη πρωτον δεν την χρειαζεσαι οταν λες μεσα στο ενυδρειο?κατω απο το χαλικι σαν υποστωμα που?
επισεις βγαλε και τον ανθρακα δεν σου χρειαζεται αξιοποιησε το φιλρο σου μονο με βιολογικο υλικο και καποιο μηχανικο....θεμα σκληροτητων κτλ δεν υφισταται μην παιδευεσαι αδικα.....το μονο θεμα σου αυτη τη στιγμη ειναι το στρωσιμο τιποτα αλλο δεν πρεπει να σε ανησυχει....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
ΚωΣτΑς ![]() διαβαζω για την εξεταστικη...οχι για μενα για τη φουκαριαρα τη μανα μου ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη steady : 07-06-07 στις 11:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βγαλε αμεσως την τυρφη,οπου και να ειναι ,και κανε μια τεραστια αλλαγη νερου,μηπως και γλυτωσεις,το μαζεμα ουρας των γκαμπις,που ειναι και μια πρωτη ενδειξη,οτι τα γκαπακια εχουν κανει συμφωνια με τον ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ........... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Οκ steady αυτό θα κάνω θα άνω κάθε μέρα αλλάγη νερού μέχρι και την Δευτέρα που θα φύγω για κανα 5 μέρες. Να κάνω 30% αλλαγή η παραπάνω? Μετά την αλλαγή να προσθέτω και βακτιρίδια κάθε φορά η δεν χρειάζεται? Έχω δύο προιόντα με βακτιρίδια 1)Nitrigon 1 που μπαίνει στο νερό 2)Nitrigon2 που μπαίνει μεσα στο φίλτρο(eheim 2213) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ramsys : 07-06-07 στις 11:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κανε αλλαγες 30% και μην προσθετεις τιποτα μεσα πριν φυγεις παρε κανα τεστ ομως να δεις τι παιζει
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς steady εδώ γύρω δεν έχει υγρά τεστ.Μόνο στικ.Και για να σας πω και την αμαρτία μου εγώ φταίω που έγινε τόσο μαλακό το νερό γιατί από ένα λάθος απροσεξίας νόμιζα πως στο στικ εκεί που έδειχνε το GH ήταν το ΚΗ και ανάποδα.Οπότε τόσο καιρό που το ΚΗ ήταν 20 νόμιζα πως το Gh ήταν 20 και θέλησα να το κατεάσω λιγουλάκι αλλά παρακατέβηκε...
|
|
||||
|
||||
![]()
μάλλον τώρα είσαι λάθος το Gh συνήθως είναι μεγαλύτερο απο το Kh
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλάτι και Ολική σκληρότητα | ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 24-11-05 21:27 |
Αυξημένη σκληρότητα | qstavrosq | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 25-05-05 22:58 |
Σκληρότητα νερού. | stydio | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 22-04-04 02:27 |
kh | nhreas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 14-01-04 02:51 |
να ρίξω pH και σκληρότητα ή όχι; | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 14-11-03 16:26 |