|
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν εχουνε.το μονο που εχουνε ειναι ενας διασπαστης ετσι ωστε αντι να βγαινει απο μια πλευρα βγαζει σε 2.αυτο συνφωνα με την εταιρια μειωνει και καλα την ροη.
απο την στιγμη ομως που εχω 2 σωληνες μεσα πως να το ακυρωσω?απλα να μην δουλευω τον κυκλοφοριτη? αν το αφησω οπως ηταν πριν δηλαδη απο την μια μερα να δουλευει με τον κυκλοφοριτη και απο την αλλη να δουλευει οπως δουλευε με την αεραντλια θα εχει διαφορα?καλυτερα?χειροτερα? |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πιθανόν με αυτό που προτείνεις να έχεις λιγότερο τσουνάμι!
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τσουναμι σιγουρα θα εχω λιγοτερο.ο προβληματισμος μου ειναι κατα ποσο θα δουλευει σωστα. και μετα παμε και στο αλλο?γιατι να δουλευει καλυτερα σε σχεση με τις αεραντλιες? |
|
||||
|
||||
![]()
Βγαλε την μια σωληνα εντελως.Θα δουλευει καλυτερα με τον κυκλοφορητη
γιατι αυτος ειναι δυνατοτερος απο την αεραντλια και κυκλοφορει περισσοτερο νερο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια επιλογης αεραντλίας (air pump) | Spacie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 01-09-06 12:52 |
Air Pump | Filippos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 19-06-04 00:23 |