|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχήν, σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια σας και τις απόψεις σας.
![]() και να πάρουμε τα πράματα λίγο με τη σειρά Ενυδρείο 200lt φωτισμός 2 sylvania grolux + 1 osram cool daylight diy co2 Χαλίκι πράγματι λίγο χοντρό ![]() το "ξυλο" δεν είναι πραγματικό (δώρο) το οποίο θα πάρει δρόμο σύντομα το μωβ φυτό είναι όντως Hemigraphis colorata και δεν κάνει για ενυδρεία αλλά και εγώ την πάτησα(δεν ήξερες δεν ρώταγες)- όσο αντέξει τα Vallisneria θα φύγουν και θα μπούν στα πλαινά (μπήκαν εκεί για να πάρουν λιγο τα πάνω τους γιατι δεν ήταν στην καλυτερη κατάσταση) και θα μπούν άλλα φύτα στην θέση τους (περιμένω καινούργιες παραλαβές) Τέλος θα ήθελα να πω ότι το ενυδρείο έγινε πιο πολύ για πειραματισμό και συνθήκες αφού το Σεπτέμβριο θα γίνει νέο DIY 140χ55χ65 για full φύτεμα και με ποιο σωστές συνθήκες, υπόστρωμα, φωτισμό κτλπ. Ευχαριστώ και πάλι για τα καλά σας λόγια και την υπομονή σας. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δίσκους...!!! τι λέτε να το προσπαθήσω; | akisk | Δίσκοι | 16 | 18-04-07 17:38 |
Τι λέτε να το κάνω το λάθος? Ωπα !! το έκανα | niouch | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 17-07-05 22:15 |
τι εχω για την ωρα στο ενυδρειο κ τι πρεπει να βαλω.... | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 20-07-04 19:53 |
Λέτε να γίνω γιαγιά? | Simpethera | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 20-09-03 20:34 |
Εσείς τι λέτε για το νέο μου ενυδρείο? | rtolemeo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 31-03-03 16:20 |