|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τυχεροι..
![]() ίσως θα μπορουσατε να μας πείτε ποιος ειναι ποιος., έτσι για να σας μάθοθμε καλυτερα..! ![]() ![]() Η Λόυσι ποια είναι...?
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω θελουμε να σας μαθαινουμε ολους!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() και απότι βλέπω κρεμάσαται και πινακίδα στα πλατάνια ![]() Πάντως σοβαρά ,πρέπει να περάσατε όμορφα ,και όσο για το σπήλαιο καταπληκτικό....έχω πάει αν και δεν το είδα όλο γιατί είχε φουσκώσει το ποτάμι.. ![]() αλλά το σημείο που έχει πέσει η οροφή απόκοσμο... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η Lucy ειναι η κυρια τερμα αριστερα με το κιτρινο μπλουζακι.
Σε ευχαριστουμε θερμα και παλι Lucita για την αψογη φιλοξενια-οργανωση-ξεναγηση!
|
||||
|
||||
![]()
o Michael Noukaris ποιος είναι...? O ZX..?
|
||||
|
||||
![]()
o Z_X είναι δίπλα στην Lucy με την φωτογραφική κρεμασμένη στο λαιμό.
ο Μιχάλης είναι ακριβώς στο κέντρο γονατιστός με το χακί μπλουζάκι.
Τα tropheus μου Ότι έχω γράψει σ'αυτό το forum,συμπεριλαμβανομένης και αυτής της πρότασης,είναι ψέμα... ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΑ 24 ΩΡΩΝ.
|
|
||||
|
||||
![]()
To μεγαλο φαγοποτι!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Μιχάλη εγώ άδει πιάτα βλέπω!!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερη παρεα!!!Κι αλλες,κι αλλες φωτο θελουμεεεεεεεεεεεεε!!!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|