|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα το ριξεις ολο μαζι αφου το λιωσεις πρωτα σ' ενα μπολ που θα περιεχει νερο του ενυδρειου .Θα το αφησεις 10 ημερες περιπου.Οι κλοουν δεν τρωνε
μονο ταμπλετες βυθου,τρωνε και flakes. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Επισης τι είναι τα flakes ? |
|
||||
|
||||
![]()
Τι φυτά έχεις φίλε μας? Αν τα φυτά σου δεν είναι δύσκολα δεν νομίζω οτι θα πάθουν μεγάλη ζημιά σε σχέση με την ζημιά που θα πάθει το φίλτρο σου από την χρήση κάποιου φαρμάκου!
_ Μετά τις 10 μέρες θα πρέπει να κατεβάσεις σιγά σιγά την θερμοκρασία και με τις αλλαγές νερούν θα κατέβει και η αλατότητα του ενυδρέιου σου με αποτέλεμσα σε λίγο καιρό να επανέλθουν όλα στην φυσιολογική πρώτερη κατάσταση! _ flakes = τύπος τροφής σε φυλλαράκι!
|
|||
|
|||
![]()
Κατάλαβα. 'Οταν λες αλλαγές νερού επειδή δεν έχω εμπειρία τι ακριβώς πρέπει να κάνω δηλαδή πόσο νερό πρεπει να προσθαφαιρέσω και σε πόσα στάδια ;
Τα είδη φυτών που έχω είναι τα εξής: Microsorum pteropus Anubias barteri afzelii Latifolius Anubia nana και μερικά ακόμα παραπλήσια |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως κάνεις την κανονική συντήρηση του ενυδρείου σου! Κάθε πότε αλάζεις νερό? Συνήθως 30% μια φορά την εβδομάδα!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εχω ενα εσωτερικό φίλτρο και ενα εξωτερικό, πρέπει να αλλάζω το 30% του νερού μια φορα την εβδομάδα?
Επίσης στο εξωτερικο (Eheim 2213 το τοποθέτησα πριν 7 ημέρες) μου έβαλαν μόνο μπλε σφουγγάρια στο κάδο και μου είπαν ότι τα υπόλοιπα που χρειάζεται μετα απο δυο μήνες περίπου, είναι σωστό αυτό γιατι άρχιζώ να έχω αμφιβολίες για πολλά απο αυτά που με συμβούλεψαν; ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οτόκυκλοι κινδυνεύουν από κλόουν ? | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥ | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 17-04-07 23:46 |
Ασθένεια socolofi | passenger | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 20-02-06 14:10 |
Λεκέδες στην πλάτη των κλόουν | cubapete | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 29 | 24-01-06 00:55 |
Οι Κλόουν αφανίζονται ένας- ένας | aquatrue | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 23-06-04 20:41 |
Ασθένεια??? | jperik | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 29-02-04 18:07 |