|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχουν πολλές ποιότητες τζαμιού, γι'αυτό μη βιαστείς να υποθέσεις ότι πρόκειτε περί αισχροκέρδιας.. Να σκεφτείς ότι υπάρχουν γυάλες πχ 90Χ90Χ90 με opti-white της ADA που βγαίνουν γύρω στα 2000 ευρώ. Και αυτό είναι μόνο το ενυδρείο χωρίς καν καπάκι...
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα τελευταία τζάμια που πήρα πριν κανα μήνα είχα τιμή:
8mm -> 35Euro/τ.μ 10mm-> 50Euro/τ.μ |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ειχα παρει τα τζαμια 1 cm πριν κανα 5μηνο για ενυδρειο 120Μ Χ 50Π Χ 65Υ γυρω στα 135 ευρω κομπλε με τις κοντρες πανω κατω και ρονταρισμενα ολα.Τα ειχα πληρωσει ακριβα μαλιστα επειδη ηταν και <<φιλος>>!
Τωρα τιμες που εχω απο ενα καλο μαγαζι που μου τις εδωσε πριν κανα μηνα και κατι ειναι 1cm=35 euro m2 8mm=28 euro m2 5mm=14 euro m2 (Οι τιμες ειναι με ροντε) Τωρα οσον αφορα τις ποιοτητες ειναι σχετικα ενας μικρος μυθος.Τα εργοστασια ειναι λιγα με καποια παραρτηματα διασπαρτα π.χ στην ευρωπη εχουνε εργοστασιο και στην τουρκια(παρεξηγημενα τζαμια οσον αφορα την ποιοτητα τους,εγω παντως τετοια εχω και ειναι μια χαρα)τα οποια φτιαχνονται με τα ιδια υλικα και τους ιδιους φουρνους οπως και τα αλλα.Υπαρχουν στανταρ προδιαγραφες τις οποιες δεν μπορουν να παραβλεψουν. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσπάθεια Νο 2 | chrisx | Δίσκοι | 14 | 29-03-07 21:06 |
Η πρωτη μου προσπάθεια σε Malawi . | manoussos | Malawi | 22 | 13-12-06 16:53 |
Προσπάθεια αναπαραγωγής ... | crazyio | Bettas | 7 | 29-10-06 12:33 |
1η προσπάθεια αναπαραγωγής COLISA LALIA | KOKORAS | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 22 | 25-04-06 12:55 |