|
|
||||
|
||||
![]()
Έβαλα πιο πάνω μερικές φωτογραφίες με το πως είναι το ενυδρείο και με τα ψαρακια που έχω μέσα. Το ενυδρείο είναι σε βάση πανω στον τόιχο. Προσβάση απο πίσω δεν υπάρχει αν και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Το φίλτο είναι στην αριστερή μεριά που μπορείτε να το δείτε στην 3η φωτο. Μέσα έχει κάτω κάτω έχει κατι δαχτύλιους νομίζω απο κεραμικό υλικο (σαν μακαρόνι πολυ μεγάλο και με τρύπα στην μέση) μετά έχει σφουγγάρι μπλέ, και πάνω πάνω υαλοβάμβακα και 4 γεώσφαιρες (αν τις λέω σωστα) και μου έδωσαν επίσης ένα άλλο υλικό για το φίλτρο που λέγετε Fluval Clearmax το οποίο θα το βάλω αργότερα (έτσι μου είπαν). Το πόσο θέλω να ασχολήθώ με το θέμα η απάντηση είναι πάρα πολύ μιας και δεν έχω μόνο ψάρια για κατοικίδια αλλά και πολλά άλλα.
Σας ευχαριστώ Γρηγόρης Αγγέλης |
|
||||
|
||||
![]()
Η ερωτηση ειναι πως γινεται η συντηρηση...
Ανοιγει απο πανω? Το φιλτρο δεν φαινεται, οσο για το phospat remover, παιζεται αν θα σου χρειαστει καποια στιγμη.... Χωρις παρεξηγηση, αμφορεις και αλλα τετοια ομορφα δεν εχουν καμμια θεση σε ενα ενυδρειο που ειναι ουσιαστικα ενα μερος της φυσης... Επισης το χαλικακι το βρισκω λιγο χοντρο και αγριο, και τα corydoras συντομα θα εχουν προβλημα με τα μουστακια τους. Εαν οντως θελεις να ασχοληθεις, η προταση ειναι να το στρωσεις με ενα γρασιδι, 1-2 πετρες Η κανενα ξυλο και να βαλεις ενα κοπαδακι απο tetras να κολυμπανε.. Κατι τετοιο http://showcase.aquatic-gardeners.or...=0&vol=0&id=43 τετοιο http://showcase.aquatic-gardeners.or...=0&vol=1&id=99 η τετοιο... http://showcase.aquatic-gardeners.or...=0&vol=1&id=95 Αυτα τα ενυδρεια ουτε ακριβως ευκολα ειναι ουτε απλα, δειχνουν ομως το τι μπορει να κανει κανεις.... |
|
||||
|
||||
![]()
αδελφε,και συναδελφε σωτηρη....ΑΦΙΕΡΩΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.................!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
υ.γ να υποθεσω το γατοψαρο ηταν ακριβο?δεν βλεπω να ναι κοινο αποσο φαινεται απο την φοτο αλλα δεν φαινεται και καλα
|
||||
|
||||
![]()
Το NO3 είναι 12,5 και το NO2 είναι <0,3. Για την συντήρηση ανοίγει απο επάνω ενα καπάκι. Όσον αφορά την διακόσμηση έχεις δίκιο αλλά δεν την διάλεξα μόνο εγώ (καταλαβαίνεις). Για το χαλίκι διάλεξα το συγκεκριμένο γιατί η άμμος είχε απαγορευτική τιμή για την τσέπη μου. Για το γατόψαρο δεν ξέρω αν ήταν ακριβό ή κοινό 6 ευρώ το πήρα. Το γρασίδι που μου λέτε πώς μπορώ να το ζητήσω?
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους Γρηγόρης Αγγέλης Ιωάννινα |
|
||||
|
||||
![]()
Καποιος αποφασιζει για ενα ενυδρειο. Φτιαχνει ενα πλανο και το προχωραει.
Αυτο με την αμμο δεν το καταλαβα καθολου.. Τι εννοεις απαγορευτικη? Η αμμος? Υπαρχουν διαφορων ειδων γρασιδια, αλλα πρωτου φτασουμε εκει, πρεπει να ειναι πρωτα οι συνθηκες καταλληλες... Κυριως ο φωτισμος, το διοξειδιο, κλπ Ειπες οτι θελεις να ασχοληθεις. Οποτε ξεκινας με διαβασμα..... Ξεκινα απο δω για αρχη.. http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fyta/Fyta.htm |
|
|||
|
|||
![]()
Για όσους αναρωτιούνται το ενυδρείο είναι εδώ: www.aquatlantis.com .
Αυτό με το απαγορευτικό για την άμμο ούτε εγώ το κατάλαβα. Έδωσες πάνω από 700 ευρώ για να πάρεις ένα τέτοιο ενυδρείο και δεν μπορούσες να δώσεις άλλα 10 ευρώ να πάρεις άμμο;;; Πάντως να προσέχεις η στάθμη του νερού να μην σου πέφτει γιατί δεν θα δουλεύει το φίλτρο και δεν θα το πάρεις και χαμπάρι μέχρι να σου καεί ο κυκλοφορητής. Φιλικά Ανδρέας.
Λ.Μαραθώνος 45, ¶νοιξη Αττικής. Ωράριο 08:30-21:00, Σάββατο 08:30-18:00 Τηλ. 210-8004504, 6972 420813 Ανδρέας. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έδωσα πάνω απο 700 ευρω και δεν είμαι σε θέση να δώσω τόσα χρήματα! Το πήρα πολύ πιο φθηότερα απο όσο μπορείς να φανταστείς. Όσο αφορα την άμμο εδώ στα Γιάννενα υπάρχουν 2 διαφορετικές στο 90% των μαγαζιών. Μια με 10 ευρώ τα 5 κιλα και μια δεύτερη που πωλήται στην τιμή των 45-50 ευρώ το 5 κιλο. Για αύτο είπα οτι η τιμή ήταν απαγορευτική για την τσέπη μου και μόνο. Την στάθμη την κοιτάω καθημερινά γιατί πέφτει πολύ γρήγορα. Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
BIO-BALLS της HOBBY | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-04-07 15:21 |
Hobby Artemia Artemia breeder | deMetrIs | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 21-08-06 15:12 |
Προτάσεις σε αρχάριο στο hobby | elf | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 01-06-04 16:23 |
Καινούριοι στο φόρουμ και στο χόμπυ, δείτε αυτό πριν απ'ολα! | Tolis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 13-08-03 21:52 |