|
|
|||
|
|||
![]()
ευτυχως εχω καλη κρυψωνα και ετσι δε μπορει να μπει μεσα το σκαλαρι.
οσον αφορα το φωτισμο εχω δυο λαμπες 36watt η καθεμια και ειναι ανοικτες 18.00-05.00 .ειναι καλα 11 ωρες?τις ειχα ξεκινησει απο 9 αλλα λογω του οτι τα φυτα ειτε δε μεγαλωναν ειτε καταστρεφοντουσαν, το μεγαλωσα και ετσι πανε αρκετα καλυτερα. μηπως ομως τα αλλα ψαρια στρεσσαριστουν αν κλεισω τις λαμπες για κανα 2-3 μερες και ειναι χειροτερα? διοιτι απο οτι ξερω πρεπει να αυξομειωνουμε τη χρονικη διαρκεια το πολυ 10 λεπτα τη μερα.... |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι,τα άλλα ψάρια δεν θα ενοχληθούν από το μη άναμμα των φώτων...Και τα φυτά σου επίσης δεν θα επηρρεαστούν πάρα πολύ από αυτό...
Αυτό σχετικά με τα 10 λεπτά ανα μέρα γίνεται για να διατηρηθεί η ισσορροπία και να μην έχεις έκκρηξη άλγης...Τώρα όμως υπάρχουν πιο βασικά πράγματα να προσέξεις από το τι θα κάνει η άλγη... ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιος ειναι ο αγαπημενος σας τυπος ουρας?? | Mariel | Bettas | 5 | 13-08-07 21:42 |
Ποιος ακριβός ο ρόλος του skimmer ? | Lsourtzo | Φίλτρανση | 8 | 26-03-07 08:06 |
ποιος ειναι ο ενοχος?? | rita | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 13-10-05 15:06 |
ΒΟΗΘΕΙΑ! ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ??? | ghat | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 12-07-05 16:03 |