|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο σου πόσο καιρό τρέχει? Η αεραντλία με τα φυτά δεν δένουν! Το λιγοστό Co2 που θα υπάρχει θα το διώχνεις!
Υπόστρωμα καλό είναι να προσθέσεις με τον τρόπο που είπες αν και θα έπρεπε να είχε μπει από νωρίτερα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Την αεραντλία την έβαλα περισσότερο για να έχει οξυγώνο και έπειτα γιατί μου άρεσε. Μόλις αγόρασα ακόμα μισό από οτι έχω μέσα. Θα το βάλω προσεκτικά αφου το ξεπλήνω καλά.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ramsys : 02-06-07 στις 10:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο είναι μπολιασμένο????
Ο υαλοβάμβακας όταν "μαυρίζει" θέλει αλλαγή ή πλύσιμο (καθάρισμα)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υποβρύχιες Φωτογραφίες | antesco | Μεσογειακό | 38 | 23-06-08 16:54 |
χρυσοαγγελοψαρο στην θεσ/νικη | χοχλακας φωτης | Mη Reefsafe | 12 | 05-07-06 19:38 |
πως περασατε χθες...???? | klaz | Greek Aquarist's Boards | 7 | 04-01-06 14:54 |