|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και όμως φίλε ήταν τόση πολλή η διαφορά και ας ακούγεται τρελλό.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν διαφωνω, αλλα στην περιπτωση σου ηθελες να πειραξεις το ph..
Εδω θελουμε απλα να δουμε αν υπαρχει εστω ελαχιστο Νο2, Νο3.. Οταν πειραζουμε τις παραμετρους του νερου της βρυσης, χρειαζομαστε υγρα τεστ. |
|
|||
|
|||
![]()
δηλαδή εμένα δεν πρέπει ακόμα να με ενδιαφέρει τόσο το ph??
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πολύ νωρίς για να ασχοληθείς με το ΡΗ! Και για τα ψάρια που έχεις αυτή τη στιγμή στο ενυδρείο το ΡΗ είναι το λιγότερο που θα πρέπει να σε προβληματίζει! Στην περιοχή σου το ΡΗ είναι περίπου 7,6 με 7,8 οπότε είσαι μέσα στα όρια!
|
|||
|
|||
![]()
αγαπητοί μου φίλοι
![]() τα πράγματα κυλούν πολύ καλά (προς το παρόν)!!! σήμερα έκανα την πρώτη μου αλλαγή...και είχαν πολύ γέλιο τα ψαράκια μου!!!είχα παρακολουθήσει αλλαγή σε ενυδρείου φίλου και όλα τα ψάρια κρύβονταν...τα δικά μου το αντίθετο εντελώς!!!!!όπου πήγαινε η "σκούπα" από πίσω αυτά!!!όπου έτρεχε το νερό, μετά όταν το έβαζα, από κάτω εκείνα... ![]() επίσης, ένας συνχομπίστας είχε την καλοσύνη να μου δώσει και μπόλι, οπότε όλα καλά!!!! από Δευτέρα θα μετρήσω πάλι τις τιμές και θα σας ενημερώσω για να μου πείτε αν βρίσκομαι σε καλό δρόμο... |
|
||||
|
||||
![]()
καλη συνεχεια,και μην ξεχνας τις συχνες αλλαγες νερου...
ειναι στην κυριολεξια,το καλυτερο δυνατο που μπορεις να δωσεις στα ψαρια σου........... |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα!!!!
έχει περάσει μια βδομάδα από την απόκτηση των guppies και 4 μέρες από τότε που έβαλα το μπόλι...αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι οι όλες οι τιμές δεν έχουν αλλάξει καθόλου..κάθε φορά που τις μετράω είναι ίδιες..είναι φυσιολογικό? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λίγο μπερδεμένος με το στρώσιμο. | moby | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 07-02-07 23:17 |
Μπερδεμένη με το στρώσιμο... | Liolios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 21-12-05 19:42 |
Στρώσιμο 450λιτρου με κιχλίδες... | medoc30 | Malawi | 9 | 07-11-05 00:03 |
Στρώσιμο μαζί με φυτά | Βίκυ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 13-02-05 12:54 |
Στρώσιμο του ενυδρείου μου χωρίς ψάρια. | george | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 18-12-02 19:36 |