|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δες και εναν αλλο τροπο :
το σχεδιο ειναι προχειρο βεβαια αλλα ισως σε βοηθησει τζαμια 5 χιλ 1 τεμ 62*37 πατος 2 τεμ 61,5*24,5 μπροστινη οψη 2 τεμ 36,5*24,5 πλαγια οψη Η διαφορα ειναι οτι δεν βαζεις το μπροστα και το πισω μεσα απο τα πλαινα και στογγυλεψαμε και τα νουμερα για τον φιλο μας τον τζαμα
|
||||
|
||||
![]()
ναι αλλα το αποτελεσμα στο ματι δεν εχει καμια σχεση με το να μπουν τα πλαινα μεσα στο μπροστα και στο πισω σκεψου να βλεπεις απο μπροστα ενα ενυδρειο και οι δυο αρμοι του να ναι διαφορετικα κολλημενοι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξερω αν ισχυει αλλα παντα μου εδινε την αισθηση μεγαλυτερης αντοχης και παντα οσα ενυδρεια εχω φτιαξει τα εχω φτιαξει με αυτο τον τροπο .
Δυστυχως δεν εχω δυναμομετρησει τις αντοχες για να μπορω να το αποδειξω
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω δυστυχώς το χρόνο τώρα να το αναλύσω αλλά θα σου έλεγα ότι την μεγαλύτερη αντοχή θα την πετύχεις αν τα μικρά τζάμια είναι εσωτερικά των μεγάλων. Έχει να κάνει με την φορά των δυνάμεων σε σχέση με την κόλληση. Η κόλληση είναι πιο ανθεκτική στις κάθετες δυνάμεις απ' ότι στις παράλληλες. Είναι όπως δυο τζάμια που τα βρέχεις και τα ενώνεις. Κάθετα είναι σχεδόν αδύνατο να ξεκολλήσουν ενώ παράλληλα τα ξεκολλάς για πλάκα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εχω λογο να αμφισβητησω αυτο που λες απλα στην δικη μου περιπτωση ολες η πλευρες εχουν μια καθρτη και μια παραλληλη κοληση ενω δια φορετικα οι δυο πλαινες πλευρες εχουν μονο παραλληλες κολησεις που οπως λες ειναι λιγοτερο δυνατες απο τις παραλληλες .
και παλι σουλεω οτι αυτο που λεω ειναι αισθηση μπορει να εχεις απολυτο δικιο
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μόνο δίκιο!!!
Λέτε οι κατασκευαστές τόσα χρόνια να μη ξέρουν κάτι παραπάνω και να το ανακαλύψουμε εμείς? Καλή η συζήτηση αλλά μη τρώμε και τζάμπα χώρο στο server για τα αυτονόητα! Συγνώμη αν θίγω κάποιους, αλλά αποπροσανατολίζουμε και μετά συζητάμε χωρίς να έχει νόημα! Ας αφήσουμε το θέμα στους ειδικότερους! |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΟ3=25 | msigouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 12-12-06 15:49 |
Συνάντηση ΠΣΦΕ - Αττική - 25/3/2006 | Giorgos | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 10 | 26-03-06 15:28 |