|
|
||||
|
||||
![]()
Tη κιλοβαττορα σε λιρες να την αφησω 0,093 η να την αλλαξω?
------------------------- Total Watts used: 142 wattsWatts per annum: 39420 hours per yearKilowatt hours used: 39.42 kw/hrsLighting: £41.55 per year (446.76 kw/hrs)Pumps: £32.59 per year (350.4 kw/hrs)Filtration: £0 per year (0 kw/hrs)Heating: £0 per year (0 kw/hrs)Other appliances: £0 per year (0 kw/hrs)TOTAL: £74.14Savings: You could save money by switching supplier ΑΥτα μου βγαλε με 0,093 λιρες/κιλοβαττορα.Αρα δεν στεκει ο λογαριασμος που μου ηρθε σωστα?
~OPEL~ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jimfytakis : 01-06-07 στις 10:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Να μετακομισεις στο UK τοτε.
|
|
||||
|
||||
![]() Total Watts used: 142 wattsWatts per annum: 39420 hours per yearKilowatt hours used: 39.42 kw/hrsLighting: £30.34 per year (446.76 kw/hrs)Pumps: £23.79 per year (350.4 kw/hrs)Filtration: £0 per year (0 kw/hrs)Heating: £0 per year (0 kw/hrs)Other appliances: £0 per year (0 kw/hrs)TOTAL: £54.13 Αυτα μου εβγαλε σαν ετησιο ποσο με συντελεστη 0,067λιρες η κιλοβατορα,δλδ 10λεπτα.Αρα εχουμε φθηοτερο ρευμα απο UK αρα δεν μετακομιζω!!!Αρα εγινε καποιο λαθος της δεη ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το κλασικό πρόβλημα που υπάρχει εδώ και καιρό! Οι μετρήσεις δεν είναι σαφείς και όταν κάποια στιγμή γίνουν μας έρχετε κόλπος με το ποσό
|
||||
|
||||
![]()
Αρα δν φταινε τα ψαρακια μου?
|
||||
|
||||
![]()
Xμμ κοίταξε τους 2 προηγούμενους λογαρισμούς της ΔΕΗ μήπως γράφουν ότι είναι Έναντι και όχι Εκκαθαριστικοί.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι εναντι λενε.Αλλα γιατι?Δεν τα ξερω ακομα τα κολπα ΔΕΗ!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κόστος ΔΕΗ | dimitrig | Λοιπός εξοπλισμός | 0 | 03-01-07 13:12 |