|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρές κάποιο ξύλο που να δίνει την αίσθηση σπηλιάς.
Αν και ο μικρός που θα μπεί μέσα όλο στα μάτια θα σε κοιτάει όταν πλησιάζεις.... ![]() ![]() ![]() Οπότε ναι... Πήλινο θα έλεγα να πάρει "πόδι".. Ααααα.... Και πρόσεχε με το χαρτόνι (έχεις βάλει αν δεν με προδίδει η 1η φώτο) Αν κάνει είδωλο την αφεντιά του θα είναι συνέχεια στην τσίτα μικρός όταν ανάβει η λάμπα. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι κάτι που ξέχασα να γράψω.. Είναι επίσης πλαστικό από ντοσιέ κολλημένο στην μέσα πλευρά του ενυδρείου. Την έχω πατήσει με το είδωλο του... Αλλά ούτως ή άλλως το πίσω τζάμι του ενυδρείου αυτού ήταν καθρέπτης και έπρεπε οπωςδήποτε να μπει κάτι από μέσα..
|
||||
|
||||
![]()
Η πιο ωραία πατέντα που έχω δεί σε ενυδρειάκι μονομάχου είναι από κομμένο κομμάτι backround της juwel (κόψιμο το πάχος εννοω) και κόλλημα με ενυδρειακή σιλικόνη.
Ούτε είδωλα ούτε τίποτα. Αρχοντας ο μικρός. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ πρωτοτυπο.Μπραβο σου.Σου αξιζουν συγχαρητηρια διοτι το κανεις με μερακι και αγαπη για ενα μονομαχο που θα σωθει απο πλαστικο ποτηρακι.Σιγουρα βασιλιας θα'ναι ο μικρος σου φιλος εκει μεσα!Περιμενουμε να το δουμε ολοκληρωμενο!Καλη συνεχεια!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραια η πατεντα σου και γενικα το συνολο
![]() παντως νομιζω οτι τα 12watt αυτης της λαμπας ειναι πολλα για 15λιτρα εχεις σχεδον 1watt/litro βεβαια αμα μπει και φακη που ειπες θα κοψει το πολυ φως και νομιζω οτι οι συγκεκριμενες λαμπες δεν βοηθανε πολυ τα φυτα...α και το κερατοφυλλο αμα βαζεις excel θα τα παιξει!βεβαια εχουμε καιρο απο τωρα γιαυτα αλλα μιας και το γραψες ![]() παντως αφου εχεις ορεξη για πατεντα αποτι καταλαβα φτιαχτου αργοτερα ενα ξυλινο καπακι βαλε και μια μικρη τ8 8w -νομιζω χωραει να αποφυγεις και αλγες-μεσα και το ledaki μεχρι και ανεμηστηρακι για το καλοκαιρι μπορεις να βαλεις!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Το γιατί δεν το ξέρω Τολι αλλά και εγώ την πάτησα προ καιρού πριν βάλω μπουκαλα που έβαζα διπλή δοση για την άλγη η άλγη έφυγε μαζι με το κερατοφυλλο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΧΑΝΩ ΤΟΝ ΜΟΝΟΜΑΧΟ ΜΟΥ!!!SOS!!! | mariah | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 27-05-07 16:15 |
Η μικρή μου μονομαχίνα | Celda | Bettas | 4 | 23-02-06 21:15 |
ο μονομαχος μου τελειωσε το Σχολειο Ανορθοδοξου Πολεμου.... | iraklis | Bettas | 9 | 05-05-05 23:00 |
φωτο απο μερικους απ'τους μονομαχους μου | Mariel | Bettas | 9 | 25-03-05 16:55 |
Γιατί η μονομαχίνα μου ορμάει σε όποιον αρσενικό βάλω; | maria-paok | Bettas | 10 | 29-11-04 02:44 |