|
|
|||
|
|||
![]()
αυτό λοιπόν που μου λέτε είναι να ανεβάσω λίγο πιο ψηλά το φίλτρο μου(rena filstar iV1, 220l/h για 10-50l) για να δημιουργείται η ανατάραξη που χρειάζεται για περισσότερο οξυγόνο και να χρησιμοποιήσω την αεραντλία σε περίπτωση θεραπείας.
σωστά? οι κιχλίδες την συμπαθούν και οι δίσκοι όχι...τα guppies?? ![]() είναι λάθος να είναι σε λειτουργία όλη την ημέρα και το βράδυ να την σταματάω? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα μετο θόρυβο.Ξέρω οτι αντίκειται στους κανονισμούς αλλά μπορεί ο grigoriou να στείλει ένα μύνημα με τον τύπο της αθόρυβης?Επίσης με ένα φίλτρο που φιλτράρει τρεις φορές την ποσότητα του νερού την ώρα αν το ανεβάσω έξω από την στάθμη του νερού ώστε να πέφτει είναι αρκετό αυτό να οξυγονώσει 80 λίτρα νερού?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν αντικειται τιποτε στους κανονισμους... Εξοπλισμος που εχουμε δοκιμασει σαφως και μπορει να σχολιαστει ποικιλοτροπως...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για αεραντλία... | filipp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 31-03-07 19:19 |
αεραντλία. τελικά άχρηστη? | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 26-09-06 23:48 |
Αεραντλία /παροχή διοξειδίου | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 15-04-06 09:20 |
Οξυγόνο-φίλτρο-αεραντλία | alexandros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 17-02-06 20:01 |
Πόσο απαραίτητη είναι η αεραντλία | Archon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 19-11-04 23:18 |