|
|
||||
|
||||
![]()
απο εξοπλισμο εισαι αψογος.... Η διακοσμηση θελει δουλιτσα...... Θα σου προτεινα να βρεις μια μεγαλη ριζα να βαλεις μεσα και οχι αυτες τις μικρουτσικες που πηρες........ Το αποτελεσμα θα ειναι ενυπωσιακο....... Και πανω στη ριζα θα δεσεις καποια φυτα και θα εισαι αψογος......απο κει και περα κατεληξε στο συνολο των ψαριων που θα βαλεις και αφου πρωτα βαλεις ολα τα υπολοιπα ψαρια και δεις οτι δεν εχεις προβληματα μετα θα βαλεις τους δισκους.......Τους οποιους θα επιλεξεις πολυ προσεκτικα ωστε καθε κομματι να ειναι μοναδικο...... Δεν θελει βιασυνη...... Ολοι την εχουμε παθει να βιαστουμε να μπουκωσουμε το ενυδρειο με ο,τι βρουμε μπροστα μας και μετα να βρισκουμε τελεια κομματια και να μην εχουμε χωρο να τα βαλουμε......
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() εγω να δεις ![]() ![]() ![]() ριζες μπορεις να δεις και στο νετ απλα τα μεταφορικα θα σε σφαξουν.......
|
||||
|
||||
![]()
εχω μια απορία σχετικά με το Co2 και το ph.
Λοιπον γεμισα το ενυδρειο με νερό από ΑΟ συμπληρωμένο με νερό βρύσης σε αναλογία 70%-30%. Εκανα μετρήσεις την επόμενη μέρα και είχα Gh=6, Kh=3, Ph=7,07. Κατόπιν εβαλα σε λειτουργία το CO2 με σκοπό να πάω το ph περίπου στο 6,7 . Εχω φιάλη 4 λτ και διάχυση κάνω ή μέσω του 2217 , ή μέσω του Red Sea Reaktor 500. Πόση ώρα χρειάζεται μέχρι να φτάσει το Ph στα επίπεδα που θέλω? Μετά από 3 ώρες το ph έχει πέσει μόνο 0,1 είναι τώρα στο 6,96 . Δίνω περίπου 1 φυσαλίδα/sec. Εϊναι φυσιολογικός αυτός ο ρυθμός μείωσης του ph ή να αρχίσω να ψαχνω αλλό τρόπο για διάχυση? Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Αν μιλαμε για 400 λιτρα ενυδρειο, το 1 φυσ/sec ειναι μαλλον λιγο...
Οποτε σταδιακα αυξησε την παροχη... Με προσοχη ομως γιατι το kh=3 δεν αφηνει περιθωρια λαθους...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γενικές Απορίες! | John T | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 25-09-06 13:49 |
Mαυρα στιγματα σε δισκο | kosa11 | Δίσκοι | 31 | 15-12-05 19:12 |
βοηθεια χανω το δισκο μου...... | klaz | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 29 | 19-11-05 18:54 |
απορίες ρουτίνας | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 02-01-03 22:11 |