|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ όμως φίλε μου Βασίλη δεν θα διαφωνήσω μαζί σου!.
Όπως θα διάβασες και εσύ τα στοιχεία δίνονται με την πηγή από την οποία αντλήθηκαν ώστε να εκτιμηθεί η αξιοπιστία τους. Επίσης δίνονται και οι ιδανικές συνθήκες. Εάν κάποιος τώρα μπορεί ή όχι να τις διατηρήσει είναι άλλη ιστορία. Φυσικά όμως αφορούν ενυδρείο και όχι λίμνη!. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς πολλοί έχουν σχηματίσει την άποψη οτι "τροπικά" ψάρια που ζουν σε ψυχρότερα νερά μπορούν να ζήσουν είτε σε λίμνες είτε σε ενυδρεία κρύου νερού! Κάτι που κατα την ταπεινή μου γνώμη είναι λάθος!
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω φίλε PascM θέλουμε χρόνια δουλειάς να αλλάξουμε αυτή την νοοτροπία.
|
||||
|
||||
![]()
Προσπάθεια από όλους μας θέλει!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως ένα πίνακα με το τι ζει σε θερμοκρασίες κάτω από 24 βαθμούς, με το ποσοστό +- ανοχής, την ένδειξη εάν ζεί ή όχι σε λίμνη και τα PH,GH,KH που απαιτεί. …. Ίσως φτιάξω κάτι τέτοιο αλλά θέλει δουλεία … εάν κάποιος έχει στοιχεία ας το προσπαθήσει.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα χρυσόψαρα π.χ.μπορούν να επιβιώσουν αναλόγως των καιρικών και εποχιακών συνθηκών. Δεν έκρινα ποτέ ότι πρέπει να καταγράφω σε ένα τετράδιο ανά εβδομάδα τις θερμοκρασίες του βυθού. Το έκανα μόνο σε ακραίες συνθήκες χειμώνα και καλοκαίρι. Πολύ καλό και θα το υοθετήσω.!!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 21-05-03 15:35 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΨΑΡΙΑ (με αμμωνία) | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 02:55 |
Συλλογή και Διατήρηση ειδών σαν κατοικίδια | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 04:00 |
ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 03:52 |