|
|
||||
|
||||
![]()
OMG!!!!!!!!!!!!!! ΤΟΛΗΗ ΕΧΕΙΣ SMALL SPOTS polleni και δεν εχω δει αλλες φωτος σου!!!!!!!!1
ευγε να σου ζησουν! οσα ευγε και να πω δε φτανουν! εισαι θεος-αρχοντας ολα :Ρ πω πω χαρηκα ^^ |
|
||||
|
||||
![]()
Aυτες ειναι αναπαραγωγες....
RESPECT... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πωπω...απιστευτο...!!!! να σου ζήσουν όλα...φτου φτου...
δεν εχω λογια.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κάθε αναπαραγωγή ειδών υπο εξαφάνιση, όπως αυτή των συγκεκριμένων υπέροχων ψαριών, πιστεύω οτι δίνει νόημα στο χόμπυ μας και απάντηση στο ερώτημα γιατί να κρατάμε ψάρια στην αιχμαλωσία.
Τόλη φυσικά και χάρηκα όπως είμαι σίγουρος ότι χαίρονται όλοι όσοι ασχολούνται με τα ψάρια της Μαδαγασκάρης, γιατί άν δεν ήσουν εσύ και μερικοί άλλοι (ξέρεις ποιούς εννοώ) θα είχαμε μαύρα μεσάνυχτα για το χόμπυ στην Ελλάδα. Υ.Γ. Δεν πάς κανένα δήμηνο ταξίδι μπάς και δούμε και γέννα Paretroplus
|
|||
|
|||
![]()
Οποιος τα μετρησει κερδιζει!!
![]() Το τρωνε το φαγακι τους.... ![]() Περισσοτερες φωτος εδω http://www.tolibra.com/fish/Paratilapia.htm |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Εσύ πόσα τα μέτρησες Τόλη????? Αντε σε λίγο καιρό τα βλέπω για ταξιδάκι!!!
|
||||
|
||||
![]()
ειμαστε καρπερο φορουμ......... Αλλη μια γεννα και θα θες πισινα να τα μεγαλωσεις ολα μαζι.......
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Lobelia cardinalis 'small fern' | soza | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 09-02-06 15:42 |
Small Aquarium Chiller | laskarino | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 19-05-05 22:10 |
Oscar big and small.. | soulmate | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 12 | 03-11-04 11:34 |
Green spots στα φύλλα των Ανούμπιας | Makis M | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 19-05-04 02:07 |