|
|
||||
|
||||
![]()
περνωντας απο το practiker για ψωνια βρηκα κατι λαμπες Τ5.μαρκα αγνωστη σε μενα τουλαχιστον και αν θυμαμαι καλα γραφαν επανω 3500K η 4500K.
H μια ηταν στους 57,5 ποντους στα 14w αλλα για να μπει πρεπει να κοψω το καπακι.ειχε και αλλη μια στους 38 ποντους με 8w. επειδη και οι 2 ηταν ultra slim πιστευω οτι χωρανε και 2 παραλληλα. οι τιμες ηταν στα 24ευρω για την μεγαλη(μαζι με μετασχηματιστη-βαση κτλ σαν αυτη που εχω) και η μικρη εβγαινε στα 22ευρω. ποια ειναι η γνωμη σας?θα ειναι μια καλη αναβαθμιση σε σχεση με αυτη που εχω η αδικος ο κοπος? αξιζει? |
|
||||
|
||||
![]()
Πριν αγορασεις, ελεγξε αν υπάρχουν ανταλλακτικές λάμπες.
Εγώ αγόρασα απο το practiker μια ultra slim και όταν μετά από 15 μέρες μου κάηκε, δεν έβρισκα ανταλλακτικες λάμπες. Αναγκαστικα να πάρω νεο φωτιστικό με λάμπες Τ5. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Οπότε άκου το αντιπροσωπευτικό πάθημα του Zorba_The_Freak...που δεν ήξερε... ![]() ¶σε που τα αντίστοιχα φωτιστικά Τ5 δεν κάνουν πάνω από 10euro... ![]() Φιλικά! |
|
||||
|
||||
![]()
ναι ε?απλα εγραφαν επανω στην λαμπα Τ5 οποτε θεωρησα οτι ειναι αυτες
![]() ωραια οποτε τις ξεχναμε εντελως αυτες και παμε σε κατι πιο αξιοπιστο. thanks |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε ετσι οπως ειδα τν χωρο σ εχεις χωρο να βαλεις μια λαμπα ακομα..διαβασε κ δες αν σε βοηθαει αυτος ο τροπος πολυ χομπιστες το κανουν..http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=11966..επισεις μπορεις να το αγωρασεις κ ετοιμο απο καταστημα "λιγο ακριβω"
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι.
κατω απο την λαμπα υπαρχει τζαμι. εκει πανω καθετε στην ουσια και η ολη βαση τις λαμπας. αυτο ειναι καλο η κακο? |
|
||||
|
||||
![]()
Απλά δε χρειάζεται να βάλεις στεγανό φωτιστικό...αλλά είναι δύσκολο να βάλεις ανεμιστηράκια...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λαμπα??? | giorgos27 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 26-06-06 12:17 |
Όλα τα απαραίτητα στοιχεία μιας λίπανσης | lasal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 22-06-05 23:11 |
ΛΑΜΠΑ | steve_ier | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 07-05-04 03:08 |
στοκ nala gram για όποιον ενδιαφέρεται | pavloukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 17-03-03 19:28 |