|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σ'εμένα γιατί έγινε νταμάρι??? Μιλάς για ενυδρειακή σιλικόνη ή άλλη??? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εδώ να πω ότι το ενυδρείο μου είναι θαλασσινό. Αν το δικό σου είναι γλυκό μπορεί να είναι αυτός ο λόγος. Ευχαριστώ Γιάννος Σάββα |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εχω κανει ενα καπακι απο plexi glass και το κολλησα με χλωροφόρμιο (στο κοματι που θα κολλησει θα πρεπει να βαλεις λιγο plexi glass τριμενο και αυτο θα λιωσει και θα κολλησει τα κοματια) το χλωροφόρμιο εξατμηζεται γρηγορα.
Θα σου προτεινα να το ξανασκεφτεις γιατι προσωπικα δεν εμεινα και πολυ ευχαριστημενος , θα πρεπει να εχεις ενα πανι και να σκουπιζεις καθε σταγονα νερου που πεφτει πανω, ειναι γυαλιστερο και αν στεγνωσει το νερο φαινονται τα αλλατα
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μ αν καταλαβα καλα δν εχεις καπακι στο ενυδρειο σ κ θες να κανεις, εγω τι εκανα κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος..πηρα 3 κοματια mdf τα εβαλα γυρο γυρο απ το ενυδρειο απ την εξω πλευρα κ τα κολησα με σιλικονη, τα αφησα 2 3 εκατοστα πιο πανω απ το ενυδρειο ετσι οστε να κανω καπακι απο πανω κ να χωρανε κ οι λαμπες μ κ οτι αλλο βαλω τα ανεμηστηρακια στν πορια..αφου τα κολησεις περνεις κ αλλα 2 κοματια για καπακι το ενα πολυ πιο φαρδι απ το αλλο ετσι οστε το μικρο να το βυδοσεις με τα αλλα 2ξυλα στην πισω πλευρα να ειναι σταθερο, πανω σε αυτο θα βαλεις μεντεσεδες κ θα βαλεις το αλλο σ κοματι που θα ειναι κ το καπακι σ...επεισης μπορεις να βαλεις μεταλικη κολητικη μεβρανη για να ριχνει πιο πολυ φως..κατι να διευκρινησω εμενα το πισω μερος μ ειναι ανοιχτο για να περνανε τα φιλτρα εσυ αν θες κλειστο..ευχομε να καταλαβες ετσι οπως το εξηγω κ αν γουσταρεις να το κανεις κι ολας
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Κατέληξα στο plexi glass γιατί δεν θα χρειαστεί ούτε βάψιμο ούτε τπτ και είναι απολύτως αδιάβροχο... Θα σας δώσω και φωτό όταν θα είναι έτοιμο.... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και που να το βρείς;Μια και δεν υπάρχει τέτοιο.
Αλλο το MDF και άλλο το Κόντρα πλακέ θαλάσσης - μέχρι τα 18 χιλ ονομάζετε έτσι. Αλλά μαύρο δεν βγαίνει κανένα ή τουλάχιστων με αυτήν την ορολογία.
|
||||
|
||||
![]()
Έχω μια απορία...όσοι έχετε χρησιμοποιήσει plexi-glass δεν έχετε παρατηρήσει φθορά ή γήρανσή του..?
![]() Έστω θολούρα ή μαύρισμά του..? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στους δύο ο τρίτος τι κάνει; | chrisx | Δίσκοι | 7 | 24-02-07 18:50 |
Τι κάνει στρογγυλούς τους Δίσκους; | John T | Δίσκοι | 20 | 30-06-05 23:14 |
Τι κάνει ο τύπος !!! | Akis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 23-05-05 10:53 |
Η λαδομπογιά κάνει κακό; | RGPOL | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 22-04-04 23:10 |
κάνει ή δεν κάνει το φίλτρο; | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 15:39 |