|
Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασίλη ο Διονύσης (Reifen) το είπε ,και έχει δίκιο , απο την πλευρά του εχοντος reef που πολλά απο αυτά τα καβουράκια σκαρφαλώνουν στις ακροπόρες και κάνουν πάρτυ!Και όσο για την επικινδυνότητα την πρώτη mantis που συνέλαβα την έπιασα με μία τσιμπίδα, όταν βγήκε απο το νερό για να μπεί στο ταπεράκι μεταφοράς άρχισε να χτυπάει την μεταλλική λαβίδα και ένιωθα αρκετά δυνατούς κραδασμούς.Αυτά για την ιστορία και να σημειώσω πως ήταν μόλις 2 εκατοστά
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με τρομοκρατήσατε και με ανατρηχιάσατε αρκετά .... μπωρεί κάποιος να μου πει αν έχει δει να δουλεύει στην πράξη η παγίδα με το μπουκάλι ..??? και τι δόλομα πρέπει να μπεί μεσά ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Στο άρθρο αυτός έβαλε γαριδουλες (θαλασσινες)....
|
|
||||
|
||||
![]()
Να την έχω βράση πρώτα λίγο ή όχι ??
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() αν δεν έχετε μπορείτε να πάρετε από ενα πετ σοπ ,καλύτερα μυσιδα αφού θα σας μείνει και για μετά και είναι πολύ θρεπτική για τα ψαράκια.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
...και παιδιά, εσείς του θαλασσινού, ειδικεύομαι στα μαλάκια. Αν κάποιος από εσάς θέλει κάποια αναγνώρηση ας βάλει φώτο και με ευχαρίστηση θα βοηθήσω.
|
||||
|
||||
![]()
Έχω την εντύπωση Βασίλη πως σίγουρα θα σε χρειαστούμε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όποτε το ζητήσετε, είμαι στη διάθεση σας!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κυπρο δε μενεις??
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναί! Ποιο όμως το πρόβλημα? Μια φωτογραφία=1000λέξεις
![]() Εξ' άλλου η Ελλάδα είναι κοντά. με 120ευρώ είμαστε εκεί.
|
||||
|
||||
![]()
Σωστο και αυτο
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διώξιμο αέρα μέσα από το Eheim | TaitO | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 07-05-07 00:03 |
Καί άλλο ενυδρείο? RIO 400 | Makis M | Malawi | 46 | 16-10-04 00:25 |
Τι μπορεί να πάθει ο άνθρωπος μέσα σε 5 μήνες.... | Simpethera | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 18-10-03 23:04 |