|
|
||||
|
||||
![]()
Τελειο αρθρακι!Εγω τα δικα μου τα αγορασα σε μεγεθος 2ευρου και μαλιστα 2ευρω το ένα!!Σε μεγεθος 2ευρου τί ηλικια εχουν στο περιπου?Πηρα 3 με το που ανοιξαν τα σχολεια μετα το Πασχα και το Σαββατο θα παρω αλλα 5-6
|
||||
|
||||
![]()
Αν και αυτο δεν ειναι απολυτο (παιζουν διαφορα πραγματα καθοριστικο ρολο για το ποσο γρηγορα θα μεγαλωσει ενα ψαρι, οπως η τροφη, η ποιοτητα του νερου κλπ.) να υπολογιζεις οτι τα ψαρια σου ειναι περιπου 4-5 μηνων. Σε ποσα λιτρα τα εχεις?
|
|||
|
|||
![]()
-Θα με συγχωρησετε-αλλα μια ερωτηση για να μην ανοιγω αλλο post-,οταν ενα σκαλαρι περνει φορα και ορμαει σε ενα αλλο (το οποιο καθετε ησυχο σε μια μερια του ενυδρειου) για να το χτυπησει, τι σημαινει?
-Μηπως ειναι του ιδιου φυλλου? ![]() Kαι παλι συγνωμη... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οποτε το παραπανω δεν μπορει να αποτελεσει μεθοδο διαχωρισμου φυλου απλα συνηθως γινεται μεταξυ δυο αρσενικων. Πρεπει να γνωριζουμε οτι τα σκαλαρια ειναι κιχλιδες και οπως σε ολες τις κιχλιδες το καθε ψαρι εχει διαφορετικη "προσωπικοτητα"...
|
||||
|
||||
![]()
Sorry διαβαζα!Τα εχω σε 400λιτρα
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παντοσ που εχω ενα σκαλαρι σε ενυδρειο περιπου 500λ και μετα απο 2ετοι προσπαθησα να βαλω και αλλα 2 μικρα μεσα,το ενα απο τα μικρα το κατασπαραξε και με το αλλο ζουν παρα πολυ αρμονικα!τοσο που μου κηνησε την περιεργια!!!!!
το σκαλαρι το ενα ειναι XL και αυτο που συγκατικη ειναι S. Tα εχω και στισ φωτο με τα ψαρια μου που αναφερω στο forum/γλυκο νερο-γενικα/τα ψαρια μου XL
|
||||
|
||||
![]()
Μην ξεχνας οτι τα σκαλαρια ειναι κιχλιδες και η συμπεριφορα απο ψαρι σε ψαρι ποικιλει...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΓΕΝΝΑ Σκαλαρια !!! | Stilatos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 23-01-07 02:53 |
Σκαλαρια | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 18-08-05 14:21 |
ΣΚΑΛΑΡΙΑ | targas21 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 22-02-05 00:43 |