|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ειναι κοινός veil tail τωρα για το πως λεγετε αυτος ο χρωματισμος εχει λιγο απο όλα, μαλλον ειναι multicolour combodian και ισως half mask ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Νιce scull
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Thanks a lot.
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερα θα πηγαινε μια ανουμπια στη θεση της νεκροκεφαλης!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Το χαριζω ![]() ![]() ![]()
Βυθος.... μερος να ζεις Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη oceanic : 24-05-07 στις 12:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
o δικός μου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σου sifo,με ποιό νούμερο f διάφραγμα την έβγαλες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Model Canon EOS 400D DIGITAL φακος sigma 18-200
Exposure time 1/60 s F-number f/5.6 Exposure program Not defined ISO speed ratings ISO 400 Metering mode Pattern Flash Flash fired, auto Focal length 162 mm White balance Auto white balance Easy shooting mode Macro εχει πεσει και λίγο photoshop ( autolevel & mathcolor ) θα ηλελα τα <φώτα σου> για να βγάζω καλύτερες φώτο... δηλ καποιες οδηγίες για το τί φλασ να πάρω , αν θα πρεπει να παρω καλώδιο και να βάζω το φλασ μεσα στο καπακι , αν θα πρεπει να πάρω φακό macro ( εχω δει τον canon el s 60 ) και οτι άλλο εχεις να προτείνεις Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
![]()
Ο δικός μου μαχητής!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μμμ περιπου, ηταν λιγο πιο μακρια και λεπτη (οχι στρογγυλη στις ακρες)
λετε να ηταν θυληκο, αλλα μπαα αφου ηταν μπλε ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι σχεση εχει, γλυκιά μου, το χρώμα με το φύλο?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καμια, σωστα μπερδευτηκα με τα γκαπυς
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ας μοιραστουμε τα bookmarks μας ! | george | Greek Aquarist's Boards | 15 | 13-09-05 21:51 |