|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() τι να σε πω ... αν νομίζεις οτι βοηθάει !!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ειναι εντελως λάθος το σκεπτικο μου? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν το χημικό δεν φύγει τότε ότι θεραπεία και αν κάνεις θα έχει αμφίβολα αποτελέσματα ... και ο ποιό ασφαλείς τρόπος για να αφαιρέσεις το χημικό από το νερό είναι ο ενεργός άνθρακας... τώρα τι να σου πω ... τα φάρμακα δεν είναι το φόρτε μου πάντως .. ας πει κάποιος ποιο έμπειρος αν θα μπορούσε να βοηθήσει για ποίο σίγουρα !! |
|
||||
|
||||
![]()
Το wd 40 ειναι πετρελαικης βασης και ισχυει οτι 1 σταγονα αρκει για να μολυνει ΠΟΛΛΑ λιτρα νερου.
Η αντιμετωπιση πρεπει να επικεντρωνεται στο αρχικο προβλημα καταρχας και μετα στα αποτελεσματα του. Εχουμε χημικο δηλητηριο στο νερο, αρα κανουμε αλλαγες νερου και προσθετουμε ανθρακα για να το απορροφησει. Απο κει και περα για το αν η αντιβιωση κανει κατι η οχι, δεν νομιζω οτι υπαρχει ξεκαθαρη απαντηση. Το bactopur θα τσακισει το φιλτρο σιγουρα, ενω για το τι θα κανει στα ψαρια στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι αγνωστο. Και με την ευκαρια, οι ανεμιστηρες απο υπολογιστες ειναι χωρις ψηκτρες και συνηθως χρησιμοποιουν ρουλεμαν απο τεφλον, χωρις αναγκη λιπανσης. Το κοινο λαδι δεν κανει καλο γιατι τους κανει να μαζεουουν σκονη και στο τελος να κολανε... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Επίσης έκοψα την μπουκαλα co2 και έβαλα μπροστά την αεραντλία. |
|
||||
|
||||
![]()
Συνηθως εχουν εδραση απο teflon η πλαστικο, οποτε η υγρασια τους αφηνει αδιαφορους. Τα ηλεκτρονικα που εχουν μεσα (για να μην εχουν ψηκτρες) τραβανε καποιο ζορι με την υγρασια, αλλα το λαδι εδω δεν βοηθαει.
Στην τελικη,θεωρησε τους ανεμιστηρες αναλωσιμα, ειναι φτηνοι και αλλαζε τους καθε δυο χρονια. Τοσο κρατανε σιγουρα. |
|
|||
|
|||
![]()
Περυσι τους εβαλα, φετος φωνασκούσαν!
Οι βιδες για να καταλαβεις που εχουν βιδωθει, εχουν σκουριασει εντελως. Θελω να ψαξω να βρω ανωξίδωτες. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
την βοηθεια σας με την αλγη,μερος 14253273572ον. | mao | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 17-05-07 16:35 |
Να δοκιμάσω την τύχη μου και με ζωοτόκα. Ακούω προτάσεις | KOKORAS | Ζωοτόκα | 15 | 09-05-06 22:05 |
Λέω να δοκιμασω την τυχη μου....με φυτά. | GFON | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 02-03-05 11:52 |