|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία σε ενυδρείο τέτοιου όγκου δεν θα έβαζα ροδάκια σε καμία περίπτωση.
Έστω και το μετακινείς με το μισό νερό, το "σκάσιμο" του νερού στο τζάμι ακόμα και με λίγα εκατοστά που θα κινηθεί πιστεύω πως θα καταπονίσει αρκετά τόσο το ίδιο το τζάμι όσο και τις ενώσεις ..... και φυσικά το παλατζάρισμα του νερού δεν θα σταματίσει με την μία αλλά θα συνεχίσει μέχρι να ηρεμίσει το νερό ... που σημαίνει πως τα χτυπήματα του νερού θα είναι συνεχόμενα για μερικά λεπτά ... Ίσως να είναι και μπόύρδες τα όσα λέω περι κίνησης νερού κτλ αλλά απλά γράφω τις όποιες σκέψεις μου. Εγώ πάντος δεν θα το έκανα . . ![]() Εκτός αυτού στήρηξη ενυδρείου πάνω σε ροδάκια μου μοιάζει κάπως ασταθές ... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ δεν θα έβαζα φελιζόλ για να πατήσει πάνω το ενυδρείο αλλά τα ειδικά ελαστικά υποστρώματα που υπάρχουν για αυτήν την χρήση.
http://www.aquaristikshop.com/cgi-bi...+pads&mpath2=0 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω πιστευω οτι ουτε το απλο φελιζολ κανει.Εγω χρησιμοποιω το fibran το πρασινο το ισιο 2,5 ποντων.Παντα κατα την γνωμη μου πιστευω ειναι απο τις καλυτερες επιλογες |
|
||||
|
||||
![]()
Εξηλασμενη πολυστερινη ειναι και το DOW και το fibran eco μονο που η fibran το βγαζει σε αλλο χρωμα. εχουν τισ ιδιες ιδιοτητες οσον αφορα την χρηση σαν βαση για να πατησει το ενυδρειο ...
Καλυτερος συνδιασμος κατα τη γνωμη μου ειναι απο κατω DOW ή fibran και απο πανω αυτο που προτεινε ο george.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εξιλασμένη πολυστερίνη σωστά είναι αυτά τα δύο.Μονο που η Fibran έχει περισσότερο υλικό ανά τετραγωνικό εκατοστό.
Απλή πολυστερίνη είναι αυτό που απλά ονομάζουμε φελιζόλ. Στην πυκνότητα του υλικού διαφέρουν χοντρικά. Οπως δηλ. τα νεβοπάνLDF - MDF - HDF.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες και προβληματα με φυτά | geokary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 29-03-07 16:57 |
Ευχαριστίες και απορίες | eliasfot1 | Bettas | 6 | 09-06-06 11:06 |
Aμμος και απορίες | eliasfot1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 19-05-06 16:09 |
Εξελίξεις και απορίες | drakoulis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 18-02-06 03:52 |
Κυριακάτικο φύτεμα και απορίες | Μάγγος Θωμάς | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 19-02-05 21:34 |