|
|
||||
|
||||
![]()
Είχα 7 και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην προσαρμογή ένα ζευγάρι (με ερωτηματικό, πάντως είναι αρσ.+ θυλ σίγουρα).Ξέρω ότι έχω υπερβεί την αναλογία αλλά είναι προσωρινά μέχρι την αγορά του επομένου ενυδρείου(3ου) ,οπότε θα λυθούν και τα προβλήματα.Οι συγκεκριμένοι πάντως παιδιά είναι απίστευτοι,υποκλίνομαι !!!!(θα δώσω φώτο αργότερα ,ψάχνω για σκόρδα και μάτι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
7 ειναι πολλα mios.......9 ειναι ακομα περισσοτερα....αρχιζε να ετοιμάζεις το νέο ενυδρειο γρήγορα......
|
||||
|
||||
![]()
αχα ε γιαυτο εχεις κοντρουλες ...............μαλλον προσπαθουν να κυριαρχησουν σε περιορισμενο χωρο ..........το καινουργιο ενυδρειο θα σου λυσει το "προβληματακι".........
------------------------- βαλε φωτο και ασε τις υποκλισεις για εμας .............μη σου πω οτι θα αρχισεις εσυ.......χεχεχε.........
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 22-05-07 στις 17:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να υποκλιθείς εδώ
![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=17544 ------------------------- Η τσαμπουκαλού τελικά μόλις γέννησε πάνω στη ρίζα .Αν καταφέρουν τουλάχιστον να κρατήσουν τα αυγά 2-3 μερούλες ,για την επιβεβαιωση του ζευγαριού ,φεύγει για γεννήστρα και λήγει το θεμα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mios : 22-05-07 στις 21:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ΠΡΑΒΟ πολυ ομορφα ψαρια αλλα θα σε κανω εγω να υποκλιθεις..............χεχε........καλη συνεχεια με τις γεννες........
|
|