|
|
||||
|
||||
![]()
Η τροφή μαλακώνει και δεν ήταν η αιτία. Ναι, χαλικάκι από το βυθό εννοώ. Αν έχεις ακόμα το νεκρό ψάρι και έχεις τη διάθεση να το κοιτάξεις (μακάβριο αλλά λύνει την απορία) κάνε μια μικρή νεκροψία.
Πραγματικά ήρωας το χρυσόψαρο. Πολύ πιθανή αιτία του θανάτου του, ο πρώην ηρωισμός του...
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως ,ακομη και τα ομορφοτερα και καλυτερα στην ζωη εχουν και αυτα ημερομηνια ληξης......
λυπαμαι για την απωλεια σου..!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυριο θα κανω μια μικρη νεκροψια. Κανα χρυσόψαρο για χάρισμα? Θέλει παρέα το αλλο που έμεινε μόνο του. |
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα που ηρθα στο γραφειο, βρηκα και το αλλο χρυσοψαρο να καθετε στον πατο , λιγο στο πλαι.
Το πήρα. Το εβαλα σε εναν κουβα με 5λιτρα νερο περιπου, και εριξα μια παστιλια bactopur Direct τριμμενη στο χερι μου. Το αφησα εκει για 40 λεπτα και μετα το εριξα στο ενυδρειο, ριχνοντας αλλη μια παστιλια. (1 παστιλια ανα 50λιτρα). Τωρα δειχνει αρκετα καλυτερα. Ελπιζω να την σκαπουλαρει! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στην αρχή, μιλάς για 2 30άρες, εννοείς 30 βαθμούς κελσίου?
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ να πω οτι οι συνεχείς μεταφορές στρεσάρουν και διογκώνουν το πρόβλημα!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τωρα αν αυτο επιδεινωσε κάποια κατάσταση, δεν το ξερω. Παντως τα σημαδια, του "Ειμαι νωχελικο στον πατο, δεν κιουνεμαι και ψιλογερνω", το εχω ξαναδει στο ενυδρειο στο σπιτι μου και παντα κατεληγε σε θανατο χωρις σημαδια. Το batopur direct με ειχε σωσει. Ελπιζω να ειναι η ιδια κατασταση και να σωθει. |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε, δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι 30 και βάλε, βαθμοί κελσίου είναι πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσεις άμεσα.
|
||||
|
||||
![]()
Mην νομίζεις, με 30+ δεν την παλεύει το ψαράκι, θα το χάσεις.
Πρέπει να κατεβάσεις την θερμοκρασία και μάλιστα σταδιακά. Γιατί προσπαθώντας να του κάνεις καλό θα τα κάνεις χειρότερα αν η μεταβολή γίνει απότομα. Good luck. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Πάει κάτι στραβά; | jstiva | Αρχάριοι γλυκού νερού | 45 | 05-12-06 20:39 |
Πάει το στρώσιμο η θα το σώσουμε? | moogy | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 15-04-04 01:32 |
Ψαράκι το ... ελληνικόν ! | fighterfish | Ψάρια και φυτά Ελλάδας και Ευρώπης | 13 | 23-01-03 01:49 |