|
|
||||
|
||||
![]()
Γνωρίζεις τα περί στρωσίματος και για τον κύκλο του αζώτου ;
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13655 Τι ψάρια έχεις τώρα μέσα ; |
|
||||
|
||||
![]()
οχι για να ειμαι ειλικρινης δεν γνωριζω και πολλα πραγματα.
περα απο καποια χρυσοψαρα εχω 2silver shark,2 collisa. πιστευετε οτι ειναι θεμα στρωσιματος? εννοω οτι λογικα δεν θα επρεπε και τα υπολοιπα να εχουν καποιο προβλημα αν οντως κατι δεν πηγαινει καλα? |
|
||||
|
||||
![]()
Κάποια ; Πόσα ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Eίναι στο ίδιο ενυδρείο τα χρυσόψαρα με τα υπόλοιπα ψάρια που ανέφερες;
|
||||
|
||||
![]()
Για πες τι φιλτρο εχεις και καθε ποτε κανεις αλλαγη νερου..
Το φιλτρο το καθαριζεις καπως? και αν ναι πως? |
|
||||
|
||||
![]()
επειδη οπως ειπα και πιο πριν δεν γνωριζω και παρα πολλα πραγματα θα
προσπαθησω να σας το εξηγησω οσο πιο καλα γινετε. εχω μεσα στο ενυδρειο 5χρυσοψαρα τα 2silver και τα 2colisa. φυσικα ολα τα ψαρια ειναι στο ιδιο ενυδρειο. το συστημα του φιλτραρισματος ειναι μια πονεμενη ιστορια η οποια δεν με ενθουσιασε απο την αρχη αλλα δεν γινοταν αλλιως. λοιπον υπαρχει εσωτερικος βιολογικος καθαρισμος ο οποιος ομως ακομα δεν μπορεσα να κατανοησω κατα ποσο και αν δουλευει σωστα. υπαρχουν 2ανλιες τις ATMAN CR-10 .Ο λογος που ειναι 2 ειναι οτι ηταν μικρες max80lit oποτε μπηκαν 2 για να δουλευουν πιο ανετα.(και καλα). επειδη ομως γενικα το συστημα μου δεν με ενθουσιασε,γενικα το νερο δεν ηταν και πολυ διαυγες αγορασα και ενα εσωτερικο φιλτρο τις SHARK ADV μοντελο '800'.μπορω να πω οτι με αυτο το φιλτρο το νερο καθαρισε πολυ καλυτερα.ειμαι σιγουρος ομως οτι κατι δεν γινετε καλα στο φιλτραρισμα. αλλαγες νερου κανω περιπου καθε 2 βδομαδες ενα30%. |
|
||||
|
||||
![]()
Οι atman cr-10 ειναι αεραντλιες και οχι φιλτρα..
Το shark adv 800 ειναι εσωτερικο φιλτρο μεχρι 180 λιτρα. Το σφουγγαρι του σε τι κατασταση ειναι? Ελπζιω να μην το πλενεις.... Οπως και να χει θα χρειαστουν οπωσδηποτε τεστ NH3, NO2 NO3 για να βγαλουμε ακρη. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεν θέλω να γίνω συνεργός... | caverman | ¶λλα ζώα | 68 | 13-07-06 11:28 |
Δεν θελει να γινει πατερας | soza | Bettas | 6 | 21-05-06 00:44 |
Μαχαιρόψαρα - Γκάπυ που δεν γέννησαν | cubapete | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 22-12-05 19:29 |
zebra με guppies.Mπορουν να ζησουν μαζι? | satking | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 29-03-05 22:45 |
Δεν μπορώ να ανεβάσω photos | qstavrosq | Greek Aquarist's Boards | 3 | 27-11-04 17:26 |