|
|
|||
|
|||
![]()
Το τι ψάρι θα κρατήσεις εξαρτάται καθαρά από τα λίτρα που τους παρέχεις. Βεβαίως συστήνω να κρατήσεις μόνο ένα είδος και να δώσεις το άλλο πίσω.
Όσον αφορά τον υβριδισμό... δεν το συζητώ καν. |
|
||||
|
||||
![]()
Δυσκολο να βρω θηλυκια μονο σαν τον αρσενικο γιατι τους περισσοτερους πετσοπαδες τους χαλαει το γκριζακι,δεν ειναι και πολυ εμπορικο και πως θα το ζητησω?!Αυτο που ειναι σαν γκριν τερρορ και οι επιστημονες το εχουν ακομα ανωνυμο?Δεν θα βγαλω ακρη
|
|||
|
|||
![]()
Σε πόσα λίτρα τα έχεις;
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα εχω σε 120λιτρα οριακα οπως μου ειπε ο Kostas G με κυκλοφορια 1300λ/h και το εσωτερικο φιλτρο τιγκα μακαρονι.Ειναι το καρφουρισιο ενυδρειο.Μεσα εχω και ενα λιφαλιλι και κανονισα να το δωσω αυριο.Θα τους παρω και καμια ριζα μαγκροβιου.Θα βαλω στο μισο ενυδρειο επιπλεοντα φυτα,μαλλον στρατιωτες(δεν ξερω το λατινικο) και καμια βαλσινερια.Η αμμος ουδετερη.Συνθηκες GH 10 KH 8 PH 7,5 NO3<15 NO2=0 27 C. Θα κανω και προσθηκες τυρφης για να σκουρινω λιγο το νερο.Αυτα!Πιστευω δεν ξεχασα να σου πω κατι!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε jim.. αν υποθέσουμε ότι το Aequidens sp. aka Gold Saum φτάνει τα 25-30 cm ... τα 120 λίτρα είναι υπερβολικά λίγα έστω και για ένα του είδους μόνο του.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giorgos : 19-05-07 στις 11:42 Αιτία: Διόρθωση από greeklish σε greek. |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου εχω ψαξει αρκετα για το ειδος και παντου εχω βρει τελικο μεγεθος 15-20 και σιγκεκριμενα στα ξενα σαητ max size in captivity 15cm.Οποτε ειμαι οριακα.Αλλου ειδα για μεγεθος ενυδρειου(μηκος) 80εκ και αλλου 1μ.Εγω ειμαι στο 1μετρο.Ολα ομως θα φανουν σε βαθος χρονου
~OPEL~ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giorgos : 19-05-07 στις 11:42 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνωριση | ANEMOS | Malawi | 42 | 15-09-06 20:32 |
Αναγνωριση | Venestus13 | Malawi | 16 | 18-07-06 17:41 |
αναγνωριση | steady | Ζωοτόκα | 6 | 26-02-05 06:53 |
ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΘΗΛΥΚΗΣ ΚΙΧΛΙΔΑΣ [SCIANOHROMIS AHLI] | tasosbanana | Malawi | 2 | 13-12-04 15:16 |