|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτοί οι τύποι χρυσόψαρων είναι αποτέλεσμα επιλεκτικών αναπαραγωγών από πολλά, μα πολλά χρόνια πριν.
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη αυτα τα φουσκωμενα μαγουλακια ειναι απλα απο επιλεκτικη αναπαραγωγη?δεν ειναι φτιαγμενα?καλα πρεπει να θελει πολυ προσπαθεια για να βγαλεις απο κανονικο χρυσοψαρο αυτα με τα τεραστια μαγουλακια...
παντως εγω οταν τα βλεπω νομιζω οτι βασανιζονται...
|
||||
|
||||
![]()
Για όποιον έχει τη διάθεση να το διαβάσει:
http://rds.yahoo.com/_ylt=A0geu_Mqik...75/gdtype.html Πράγματι πήρε πολύ χρόνο αν απομονώσουμε τη φράση: Goldfish have been kept and bred in China for almost 1,000 years now.
|
||||
|
||||
![]()
Καλά μην περιμένεις οτι έγινε με την πρώτη αναπαραγωγή!
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ενδιαφερον αρθρο!Κοιτα τι μαθαινεις!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ο μονομάχος μου ήθελε τα χαδάκια, αλλά φοβάμαι πως με το χέρι αφαιρείται την προστατευτική βλέννα που εκκρίνουν τα ψάρια, ε?
Και απέφευγα να τον αγγίζω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πόσο ασφαλές είναι ένα ενυδρείο για την υγεία μας? | Gea-fish | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 28-04-07 16:51 |
Τι μπορεί να είναι; | SOCRATIS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 06-06-06 07:19 |
Πόσο μακριά μπορεί να είναι τα καλώδια? | andreasp | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 17-05-06 16:05 |
HELP!!! μου πεθαίνουν ένα-ένα κάθε μέρα! | Guppy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 24-10-05 07:08 |
Στρώσιμο με χρυσόψαρα, για...χρυσόψαρα! | soulmate | Χρυσόψαρα | 1 | 26-05-03 23:53 |