|
|
||||
|
||||
![]()
θα σου ευχηθω και εγω με τη σειρα μου καλο διαβασμα,οπως ακριβως και ο φιλος μου ο λεωνιδας...!!!
κανεις μας δεν γεννηθηκε σοφος...ολοι με το διαβασμα προσπαθουμε να γινουμε καλυτεροι,και να δινουμε καλυτερες συνθηκες στα ψαρακια μας..... αν δεν την ξερεις ηδη,παρε το` λινκ με την απιστευτα χρησιμη σελιδα του δασκαλου τακη,και ξεκινησε το διαβασμα...... ![]() http://www.tsamisaquarium.gr/periechomena.htm |
|
||||
|
||||
![]()
και σιγουρα ολα αυτα τα ψευτικα διακοσμητικα νεκροκεφαλες κτλ ειναι ποιο ακριβα απο μερικα ξυλα ακομη...βγαλε οτι ειναι fake και βαλε καμια ριζα ακομη επισης το να εεχεις 10διαφορετικα χρωματα πετρες δεν ειναι οτι ποιο φυσικο....
|
||||
|
||||
![]()
Καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παλι βλεπω φωτος απο ΔΥΟ ενυδρεια....
Βλεπω οτι εβαλες και βακτηρια δωρικου ρυθμου ε? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Οι δύο τελευταίες φωτό με τον μονομάχο μέσα είναι για......... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φοβαμαι πως αδυνατω να κατανοησω το πνευμα σας κυριοι.......
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που προφανώς θέλει να πει ο netblues είναι ότι ενώ μας περιγράφης ένα ενυδρείο, οι τρείς πρώτες φωτογραφείες είναι από διαφορετικό ενυδρείο άπο τις επόμενες δύο.
Εσεί πρέπει να αναφέρεσε στις πρώτες τρεις. Οι άλλες δύο, από πιο ενυδρείο είναι; Για δώσε μας και μια ιδέα σε τι ψάρια σκοπεύεις να καταλήξεις. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
120 lt | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 18-04-07 15:15 |
Ενασ ακομη... | targas21 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 13 | 28-06-05 17:40 |
Δίσκοι σε 120 Λ | GC | Δίσκοι | 6 | 27-05-04 20:08 |