|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
και να συμπληρωσω χαλβαδουκο,οτι βιταμινες παιρνουμε εμεις ...μηπως και αντεξουμε στο τελος της μερας να ταισουμε τα πεινασμενα ψαρακια μας....
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και ομως παιδες πιστευω οτι τις χρειαζονται.Και για την αναπτυξη τους και εναντια στις ασθενειες και το στρες που υπαρχει σε καθε ενυδρειο.
|
|
||||
|
||||
![]()
εχεις δοκιμασει μηπως τις centrum απο ανθρωπινο φαρμακειο..????
αν και θεωρω οτι το καλυτερο ειναι η ποικιλια και η ποιοτητα τροφης(ξηρη και κατεψυγμενη) που τα παρεχουμε,και σαφως μεσω αυτης μπορουν τα ψαρια μας να παρουν τις βιταμινες και τα αμινοξεα που χρειαζονται για να ειναι υγειη....... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
για παραδειγμα εγω εχω 5 διαφορετικα ειδη τροφης για τα ψαρια μου, κατεψυγμενη(σκουλικι της JBL),sera vipan,sera vipangram, sera vipachips,sera gvg-mix και αμα δεν αφηνουμε ανοιχτες τις τροφες μια χαρα κρατιουνται μεσα τα 8ρεπτικα συστατικα τους |
|
||||
|
||||
![]()
Sera Fishtamin τα έδινα εγώ αλλά θα ψάξω για καμμία καλύτερη..
Είμαι υπέρ των βιταμινών.... (προσωπική άποψη) |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ sera fishtamin δίνω αν και δε μου γεμίζουνα και πολύ το μάτι. Ίσως αυτές της ΚΕΝΤ να είναι καλύτερες.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Andros : 18-05-07 στις 20:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φτιαγμένες τροφές απο εμας για τα ψαράκια μας | pani | Διατροφή | 81 | 30-09-18 15:35 |
προταση για ψαρια | Θεοδωρος | Ζωοτόκα | 16 | 20-02-08 01:30 |
Πόσο ασφαλές είναι ένα ενυδρείο για την υγεία μας? | Gea-fish | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 28-04-07 16:51 |
λάμπες νεον για pc στα ενυδρεία μας | christipan | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 11-03-06 18:47 |