|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω προτιμω τη τροφη.Ουτως η αλλως μετατρεπεται απο μονη της γρηγορα σε αμμωνια αν μεινει αφαγωτη.Απο το σφουγκαρι καθε ποτε μπορω να μπολιαζω?
|
||||
|
||||
![]()
τι καθε ποτε να μπολιαζεις?οταν ξαναμαζεψει μπιχλα θελει λιγο καιρο αλλα και το ενα μπολιασμα που εκανες σε 2 μερες μπορει και να σε οκ μπορει και οχι πρεπει να κανεις μετρησεις εμενα το δικο μου μπολιασα και σε 2 μερες ηταν οκ
|
||||
|
||||
![]()
Μπιχλα μαζευει στο τσακ μπαμ γιατι ταιζω πολυ και κανω καθε 3μερες 50% αλλαγη και δεν υπαρχει δειγμα φυτου πλεον στο 120αρι,αρα θα εχω μπολι.Μετρησεις θα κανω μολις κλεισω 10ημερο στο 400 μετα αλλαγη 50% και στο 20ημερο μετρηση παλι,αλλαγη 90% παλι μετρηση και αν ολα οκ τοτε θα βαλω αλγοφαγα ψαρακια!!
|
||||
|
||||
![]()
απλα μπερδεψες τις μεθοδους αφου μπολιασες δεν υπαρχει λογος να περιμενεις τοσο καιρο απλα μετρας καθε μερα και οταν εισαι οκ κανεις μια μεγαλη αλλαγη και βαζεις ψαρια!στο 120αρι τι εχεις ειπαμε?
|
||||
|
||||
![]()
Χαμος!!!4 σκαλαρια,4γκουραμια,3κλοουν,1ανσιστρους,1gyrinochi lous,1+1ramirezi,merika μικρα κριμπενσις που θα γαλω 2ζευγαρια.Μοοοοοοοοοοοοοοοονο αυτα!Και ανυπομονουν για τη μετακομιση τους!!
|
||||
|
||||
![]()
3 ταμπλέτες κάθε 2 μέρες είναι πολύ λίγο...Τάιζε κάθε μέρα όσο και στο 120αρι σου...Σε λίγες μέρες πιστεύω θα είσαι οκ...Μόλις έχεις καλές μετρήσεις,μια αλλαγή νερού και έτοιμος...
Αφού όμως θα γίνει μετακόμιση γιατί δεν μεταφέρεις όλο το βιολογικό υλικό στη νέα δεξαμενή σου και μαζί και όλα τα ψάρια της;Θα είσαι εντάξη στο λεπτό...Μετά απλά ταίζεις λιγότερο κάποιες μέρες και είσαι οκ...
|
||||
|
||||
![]()
Λες δηλαδη να μεταφερω μια και καλη χαλικι και μετα τα ψαρια?Αν το κανω αυτο το χαλικι καλο δεν ειναι να το κανω μια σκουπα βυθου?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπολιασμα? | Varavas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 02-04-07 08:06 |
μπολιασμα απετυχε? | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 25-01-07 20:19 |
Στρώσιμο καινούριου ενυδρείου με "μπολιασμα" απο ήδη στρωμένο | klime | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 24-06-06 11:44 |