|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή έχω το ίδιο ύψος στο ενυδρείο, ακόμα και το lilaeopsis όταν πήρε το τελικό του μέγεθος φαινόταν αρκετά ψηλό για το ενυδρείο. Θα σου πρότεινα όταν το βαρεθείς να δοκιμάσεις είτε το glossoείτε το cuba
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καπως ετσι θα γινει, ευχαριστω...
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο ρε Θάνο, ωραίο
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε ρε που είναι και δικό σου... κάπου το έχω δει στο AQA...
Δεν ντρέπεσαι λιγάκι ρε? να μας κοροιδεύεις? ε??????????? ΥΓ: πλάκα κάνω ε... ΥΓ2: κουκλίιιιιιιι είναι ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πφφφφφφφφφφ....σιγα τα αυγα....εχω δει πολυ καλυτερα........(πλακα κανω βεβαια...μπραβο θανουλη,αλλαplease μην με πριζεις αλλο με τις τ5....)
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δεν περιμενα τιποτα καλύτερο απο σενα...
|
||||
|
||||
![]()
Mπραβο ρε φιλαρακι μαρεσε πολυ το στησιμο και ειδικα το παρβουλους,σουπερ θα γινει...αντε περιμενω καμια καλυτερη φωτο.Παντα τετοια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση | asourtzo | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 11-06-07 14:57 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ | Βασίλης Μαιόπουλος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 57 | 19-03-07 22:13 |
ξεκινημα φυτεμενου | GODLIGHT | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 06-11-06 14:34 |
Στησιμο φυτεμενου ενυδρειου απο τον Takashi Amano | george | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 0 | 20-04-06 12:19 |