|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω λογια!
πανεμορφο!
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
Και βλέπω και κάτι φυσαλιδούλες από το glosso ε? Μπράβο Εύα!!!
Αν και σε παραμονεύει και η ΒΒΑ ε?
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο!Λιτό και πανέμορφο!Πες μας και διαστασεις, ψάρια
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρίτα μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
![]() ![]() Πασχαλάκο μου!!! την κρατάω με νύχια και με δόντια, αν και το πρόβλημα πλέον, επιμένει μόνο πάνω στο ξύλο. ![]() ![]() Leonm αυτή την στιγμή έχει 6 Otocinclus macrospilus, 5 Cardinal Tetra και καμιά 10 μικρά apisto macmasteri για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το γενικό setup μπορείς να δεις εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=12798 και έχει προστεθεί το αυτόματο σύστημα που ανοιγοκλείνουν οι ανεμιστήρες (άσχετη) ευγενική χορηγία του caverman.
----------------------------------------- DO NOT PANIC inscribed in large friendly letters ----------------------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Access : 15-05-07 στις 12:48 |
|
||||
|
||||
![]()
εκπληκτικό .......
![]() αλλά εμένα θα με άγχωνε ένα τόσοοοο όμορφο ενυδρείο .... δεν λέω όμως γιατί για να μην το γρουσουζέψω σαν κάποιους "βρομόστομους " παραπάνω ... ![]() ps. αν ποιάσεις ΒΒΑ ξέρεις ποιος φταίει ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χεχε ξέρω, ξέρω……….
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το καλό είναι ότι μετά από αυτή την συμφορά δεν υπάρχει ούτε ίχνος άλγης στο ενυδρείο…………. που πήγε η άλγη ΟΕΟ!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μην το φωνάζεις ... ποτέ δεν ξέρεις που είναι κρυμμένη ... μπορεί να σε ακούσει και να ξανάρθει !!
|
|
||||
|
||||
![]()
πλακα κανεις...αυτο ειναι φανταστικο.
Τραβα φωτο και στειλτο στον επομενο διαγωνισμο AGA!!! Συγχαρητηρια
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πόσο ασφαλές είναι ένα ενυδρείο για την υγεία μας? | Gea-fish | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 28-04-07 16:51 |
Ενυδρείο από τζάμι 4 mm | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 11-09-06 10:48 |
Μερικές photo από το Δημόσιο ενυδρείο στο Παρίσι...... | TAN | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 26-05-05 15:08 |
Photo από το 400αρι με τα διαμαντάκια μου... | TAN | Δίσκοι | 10 | 08-06-04 23:33 |