|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο στο χόμπυ μας. Μπράβο Κώστα και μακάρι να πετύχουν οι αναπαραγωγές.Αυτό είναι το σημαντικότερο κατά την γνώμη μου. ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ειναι πολυ σχετικο αν διεσθανονται το οτι δεν ειναι ελευθερα σε ενα τετοιο περιβαλλον με αφθονη τροφη και αψογες συνθηκες νομιζω οτι η ελευθερια ειναι συναισθημα που κατω απο καποιες συνθηκες δε νομιζω οτι τα ψαρια νοιωθουν!αλλωστε εχω δει σε ντοκιμαντερ ψαρια να εγκλωβιζονται σε μεγαλες λακουβες με νερο σε περιοδους ξηρασιας και να ζουν εκει για ορισμενο χρονο!
|
||||
|
||||
![]()
με το καλο να γινει η μινιατουρα του βιοτοπικου που ετοιμαζεις φιλε κωστα.....
ειμαι σιγουρος οτι θα γινει τελειο,κατω απο τις οδηγιες σου..!!!! καλη συνεχεια καλε μου φιλε....... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ και εσάς για τα σχόλια και τις ευχές σας
![]() Προσπαθώ να κάνω μια όσο πιο πλήρη αναπαράσταση γίνεται...και να μην τους λείπει τίποτα άλλο από την ελευθερία τους ![]() ![]() Σε ευχαριστώ για την ευχή σου msigouros ![]() ![]() Είναι αλήθεια αυτό που λέει ο steady και εκεί οι συνθήκες είναι πολύ χειρότερες από των ενυδρείων μια και τα ψάρια παστώνονται εκει μέσα κάποια στιγμη όπως πέφτει η στάθμη και επίσης οι συνθήκες νερού είναι άθλιες...Γιαυτό και λίγα επιβιώνουν μέχρι να επανενωθούν οι λιμνούλες αυτές με το ποτάμι... klaz, Σε ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου ![]() Μου αρέσει η σιγουριά σου... ![]() Σε ευχαριστώ ![]() jim, Χαίρομαι που μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε Κώστα με το καλό. Να δούμε και καμιά φωτογραφία να……… κλέψουμε ιδέες
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα έρθουν και αυτές...πολύ σύντομα
![]() Την Τρίτη πήγα στο εργαστήριο της Aquatech που θα κατασκευάσει το ενυδρείο να φτιάξουμε τα ακριβή σχέδια του ενυδρείου και να δούμε που θα γίνουν οι τρύπες...Τα γυαλιά ήταν ήδη έτοιμα και ρονταρισμένα και περίμεναν τις τρύπες ![]() Τώρα όσον αφορά το sump,τα 2 ακριανά χωρίσματα(αυτό της εισόδου και αυτό της εξόδου του νερού)θα είναι 15εκατοστών ενώ τα 2 μεσαία θα είναι 30εκατοστών...Στη μέση των μεσαίων χωρισμάτων θα υπάρχουν δυο γυάλινες φάσες πάνω στις οποίες θα μπορεί να στηριχτεί πλαστική γρίλια για να χωρίζει τα υλικά μεταξύ τους.Για το sump θα υπάρξει αργότερα πιο λεπτομερής περιγραφή μαζί με φωτό,όταν κατασκευαστεί... Επίσης θα τοποθετηθούν 2 ανεμιστηράκια στις 2 γωνίες της δεξιάς πλευρά ανάμεσα στα διπλά καπάκια(στο χώρο των λαμπών,για να διώχνουν την θερμοκρασία από εκεί) και επίσης θα γίνουν και 2 αντίστοιχες τρύπες στην άλλη πλευρα ως πρόβλεψη για ανεμιστηράκια αν χρειαστούν και άλλα... Το κενό ανάμεσα στα καπάκια θα είναι 8εκ τελικά και η στάθμη του νερού προβέπεται ανάμεσα στα 53-56εκ με 53εκ σε ηρεμία... Τα γυαλιά προβλέπεται να έρθουν σπίτι μου αύριο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αντε κωστα με το καλο και βαλε κανα ματι μη στο ματιασουμε!η φαση της κατασκευης παντως και του σχεδιασμου ειναι η καλυτερη μου προσωπικα σε ενα τανκ
![]() παντως ακουγεται πολυ εντυπωσιακο ποσα λιτρα βγαινει?αποτι καταλαβα θα εχεις τρελλη ροη μεσα κατι σαν γρηγορο ρυακι θες να αναπαραστησεις ετσι?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διευθύνσεις και τηλ. κατασκευαστών? βοήθεια στο στήσιμο! | mios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 23-03-07 20:41 |
Kostas G.(River tank βιότοπος Rio Orinoco) | Kostas G. | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 11-02-07 14:51 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |
Στήσιμο Νεου Ενδρείου | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 20-03-04 01:31 |