|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Kostas G. ΓΕΡΑ, ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ...!!!
Ζηλεύωωωωωωωωωωωωωω... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας
![]() Θα γίνει Rio Orinoco river tank,στυλ ποταμού δηλαδή με ροή προς μια μεριά μόνο...Από ψάρια, φυσικά θα είναι pleco tank Γιωργάκη μου ![]() ![]() Για φωτισμό θα πάω σε Iks aquastar που έχει την δυνατότητα να κάνει dimming στις λάμπες...Από λάμπες τώρα,μάλλον θα πάω σε 4 του ενός μέτρου και 2-3 μιας διάστασεις μικρότερης των 60 πόντων.Οι 4 1 μέτρου στο ένα μισό που θα βρίσκονται τα επιπλέοντα φυτά και οι 2-3 άλλες στο άλλο κατάλληλα τοποθετημένες στις άκρες ωστε να είναι σκοτεινό το μπροστινό μέρος του ενυδρείου.Επίσης θα μπουν και 2 spot για να φωτίζουν τοπικά και ελαφρά το σκοτεινό μπροστινό μέρος...Και αυτά θα γίνονται dimming ![]() ![]() Φυσικά και θα μπούν φωτό ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
[quote=Kostas G.;174540]Από ψάρια φυσικά θα είναι pleco tank..quote]
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αντε κωστα καλοριζικο και αποτι ειδα με το σωτηρη στην τεχνολογια ετοιμαζεσαι να αναπαραστησεις την μαμα φυση πληρως!δεν μπορω να φανταστω τι θα λειπει στα ψαρια αυτα!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο στο χόμπυ μας. Μπράβο Κώστα και μακάρι να πετύχουν οι αναπαραγωγές.Αυτό είναι το σημαντικότερο κατά την γνώμη μου. ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ειναι πολυ σχετικο αν διεσθανονται το οτι δεν ειναι ελευθερα σε ενα τετοιο περιβαλλον με αφθονη τροφη και αψογες συνθηκες νομιζω οτι η ελευθερια ειναι συναισθημα που κατω απο καποιες συνθηκες δε νομιζω οτι τα ψαρια νοιωθουν!αλλωστε εχω δει σε ντοκιμαντερ ψαρια να εγκλωβιζονται σε μεγαλες λακουβες με νερο σε περιοδους ξηρασιας και να ζουν εκει για ορισμενο χρονο!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διευθύνσεις και τηλ. κατασκευαστών? βοήθεια στο στήσιμο! | mios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 23-03-07 20:41 |
Kostas G.(River tank βιότοπος Rio Orinoco) | Kostas G. | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 11-02-07 14:51 |
Νέο στήσιμο ενυδρείου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 32 | 23-03-06 17:19 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |
Στήσιμο Νεου Ενδρείου | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 20-03-04 01:31 |