|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Με τη σειρα μου,
Πεμπτη 19:30-21:00 Παρασκευή 19:30-21:00 Σαββάτο : 18:00 - 22:00 Κυριακή : 10:00 - όσο αντέξω... αντε να βλεπω συμμετοχες!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μεσα και εγωωω !
Τωρα απο ωρες δεν μπορω να ξερω απο τωρα αλλα σιγουρα θα ειμαι καποιες μερες!
|
||||
|
||||
![]()
Παρών.
Σάββατο από τις 5μ.μ. Κυριακή ότι ώρα θέλετε. Εμπιστευτικό: Δηλώστε όλοι την συμμετοχή σας .Αν πάμε καλά ,θα μας πάνε καi εκδρομή.
(Ματθ., ζ΄, 12) ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOCRATIS : 14-05-07 στις 17:14 |
|
||||
|
||||
![]()
να ευχηθω καλη επιτυχια στο συλλογο..!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να ευχηθεις και να παρεις την ομορφη κοιλιτσα σου και να κατσεις το Σαββατο το απογευμα!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Θα έρθω κάποια πρωινά και εγώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Xρειαζομαστε πρωινες βαρδιες...
ποιοι μπορουν?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2007 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 30-01-07 22:46 |
Παρ.Βιβλιου : Aquarium Owner's manual | scissorhands | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 06-03-05 11:44 |