|
|
||||
|
||||
![]()
Α, καλή ιδέα... δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αν θα είναι ή όχι βολικό και πρακτικό... ευχαριστώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλικη συμβουλη αλλαξε pet shop.Ασθενειες λογω αλλαγης του καιρου;;;;;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως μου το είπαν αυτό επειδή από τους ίδιους αγόρασα νέον 3-4 μέρες πριν πέσουν όλες αυτές οι αρρώστιες, μάλλον το νέον φταίνε που έγινε ότι έγινε γιατί καμιά άλλη αλλαγή δεν έγινε και όλα ήταν μια χαρά πριν τα νέα νέον.
Οτι δεν είναι και το καλύτερο pet shop που πηγαίνω δεν είναι, το ξέρω καιρό, αλλά από τα κοντινά είναι το καλύτερο και φέρνει ψάρια φανταστικά! Και να πηγαίνω στο κέντρο συνέχεια δεν γίνεται γιατί στο πιο κοντινό του κέντρου κάνω να φτάσω πάνω από 45 λεπτά... και μέχρι να γυρήσω... αφήστε... κανα 2ωρο μου παίρνει... αλλά σίγουρα θα το περιορήσω αρκετά, το έχω κάνει κάπως άλλωστε. Και τώρα μια ερώτηση να καταλάβω πόσο ευαίσθητα είναι τα ramirezi: Σε σύγκριση με τα νέον, που δεν τα θεωρώ και τα πιο εύκολα ψάρια, πόσο πιο ευαίσθητα είναι τα ramirezi? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη violinist : 14-05-07 στις 15:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μπορείς να κάνεις τέτοιου είδους συγκρίσεις. Απλά έχει παρατηρηθεί από αρκετά μέλη πολλές φορές στο παρελθόν θάνατοι ύστερα από λίγες ημέρες.
Για τα συγκεκριμένα ψάρια είναι καλύτερο να τους παρέχεις σταθερές συνθήκες παρά να παίζεις με τις σκληρότητες και τα pH. * Διάβασε το τεύχος 3 του περιοδικού ΕΝΥΔΡΕΙΟ. Όμως, σαν πρώτο βήμα θα σου έλεγα να μην αγοράσεις ακόμα ραμιρέζι (ή οποιοδήποτε άλλο ψάρι) μιας και το ενυδρείο σου προφανώς έχει περάσει κάποια αρρώστια. Περίμενε 3-4 εβδομάδες μήπως υπάρξουν κι άλλα θύματα. Όταν επιβεβαιωθείς ότι όλα πάνε καλά, τότε μόνο να αγοράσεις άλλα ψάρια (έστω ραμιρέζι). |
|
||||
|
||||
![]()
Το οτί θα περιμένω εννοείται... απλά ήθελα απόψεις για τα ramirezi από έμπειρα μέλη του συλλόγου για να αποφασήσω αν θα παραμείνω στα ramirezi...
|
|
||||
|
||||
![]()
Φτιάξε τις συνθήκες, διάβασε αρκετά εδώ μέσα και μη φοβάσαι!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για SAE | crazyio | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 21-03-07 15:48 |
Ερώτηση για φελιζόλ! | parrot | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 30-01-07 15:37 |
Ζητούνται ειδικές πληροφορίες για m. ramirezi | Liolios | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 11-02-06 15:55 |
Ερώτηση για r/o | xenofon | Δίσκοι | 14 | 30-08-05 12:06 |
Ερώτηση για UV...? | yiobi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 22-12-03 15:36 |