|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω δυστυχως.
|
|
||||
|
||||
![]()
προβλημα αυτο φιλε.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ισίδορε το ξέρω αλλά δεν γίνεται να πάρω όσμωση τουλάχιστον μέχρι το χειμώνα. Η άλγη θα παραμείνει λές?
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν το νερό της βρύσης σου έχει φωσφορικά, η άλγη δεν θα φύγει με τπτ.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά , δεν υπάρχει κάτι σε υγρό , το οποίο να προσθέτουμε στο νερό της αλλαγής , ώστε να εξαφανίζονται τα φωσφορικά?? Κάτι είχε αναφέρει ο Tricky σε κάποιο ποστ αλλά δεν γνωρζω αν κατάλαβα σωστά.Πάντως θα μου φανεί περίεργο να μην υπάρχει τίποτα τέτοιο, έστω αν δεν κάνει την δουλειά της όσμωσης .Δεν είναι βέβαια όλοι οι σοβαροί χομπίστες που έχουν α/ο ούτε βλάκες ούτε έχουν λεφτά για πέταμα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι σε υγρή μορφή για αντιφώσφορο.
Η Α/Ο κάνει πολλά περισσότερα και είναι απαραίτητη για κάθε reefενυδρείο. Δεν είναι θέμα χρημάτων…
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το ξέρω φίλε accnt , έχω διαβάσει τι προσφέρει η α/ο .Μη παρεξηγηθω. Ελεγα μήπως μπορώ να αποφύγω προς το παρον την όσμωση μιας και είναι τόσο μικρές οι αλλαγές μου με κανένα ζουμάκι....αλλά μάλλον θα πρέπει να αγοράσω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναλογία νερού βρύσης με νερού R.O | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 30-03-07 07:54 |
Αλλαγές νερού | Liolios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 28-12-05 23:42 |
Αλλαγές νερού. | manosdr | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 11 | 26-06-04 12:17 |
Ψύλλοι νερού? | basilhs | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 15-05-04 17:15 |
Σκληρότητα νερού. | stydio | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 22-04-04 02:27 |