|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε stat πολυ χρησιμες οι πληροφοριες σου για τις compact! Εγω κινουμαι προς canon 400d ποια ειναι η αποψη σου και τι φακους προτεινεις μεσα σε λογικα χρηματικα πλαισια για να καλυπτω και μακρινα τοπια και κοντινα αντικειμενα οπως ψαρια?
|
||||
|
||||
![]()
πόσα συνολικά χρήματα διαθέτεις; ΔE λέω OTI θα τα αγοράσεις όλα την ίδια μέρα. NA ξέρετε ότι OI ΦΑΚΟΊ ΘA ΣΟΥ ΜΕΊΝΟΥΝ. TH ΜΗΧΑΝΉ ΘA THN ΑΛΛ¶ΞΕΙΣ ΠIO ΓΡΉΓΟΡΑ. Eιδικά τώρα που τα ηλεκτρονικά και οι αισθητήρες προοδεύουν μέρα με τη μέρα.
Eγώ θα αγόραζα: canon 30d + tamron 17-50 F2.8 + canon 70-300 is usm. Tο πακέτο κάνει 1800 τουλάχιστον από γερμανικά μαγαζιά. AΠO ελλάδα υπολόγισε κάτι αρκετά παραπάνω. ΠEΣ μου εσυ πόσα μπορείς συνολικά NA δώσεις... |
|
||||
|
||||
![]()
¶ψογες οι πληροφορίες σου Στάθη!!!! Σε λίγο σου ετοιμάζω νέες φωτό! Πιστεύω οτι θα δεις αρκετή βελτίωση!!!
Σιγά σιγά θα μάθω και τα περι επεξεργασίας (μήπως και εκεί να κάνεις κάποιο αρθράκι πάλις?)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για καλές τιμές Ελλάδας τσέκαρε τον www.katerelos.gr
|
||||
|
||||
![]()
Περιμένω τις παρατηρήσεις σας!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα φώτα ςας | jimfytakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 16-05-07 23:18 |
Τα φώτα σας | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-03-07 11:38 |
Τα φώτα σας για φώτα!!! | tsikis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 28-02-07 15:01 |
Τα φώτα σας... | guppies_2 | Ζωοτόκα | 6 | 30-01-07 03:26 |
τα φώτα σας παρακαλώ | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ | Malawi | 6 | 10-02-06 23:41 |